Tips til at få mest muligt ud af et lille badeværelse

PAVIA white

7.212,-

Hvis du har et lille badeværelse, så følg med her! Et lille badeværelse, et minibadeværelse eller et smalt badeværelse kan være en reel udfordring, især hvis en hel familie skal bruge det hver morgen. Men selvom du har mere end et, er det vigtigt at forstå dine muligheder, når du designer et lille badeværelse, så du kan få mest muligt ud af pladsen.Helt overordnet er der to måder at få inspiration til et lille badeværelse på – den indretningsorienterede måde og den kreative måde. Vi anbefaler, at du følger dem begge.

Dansk design fungerer grundlæggende godt til små badeværelser

Vi bliver ofte spurgt: Hvor finder jeg badeværelsesmøbler i små størrelser?

Brug indretning til at få mere plads

Selvom du kan finde minihylder, minivaske og miniskabe, er intelligent indretning ofte en endnu bedre løsning. Hvorfor ikke indrette dit badeværelse på en måde, så dine behov kan opfyldes af et enkelt badeværelsesmøbel – det perfekte badeværelsesskab? Opbevar alle dine badeværelsesartikler og -gadgets i en rummelig skuffe – dér hvor du har brug for dem. Se vores badeværelsesskabe her.

 En integreret vask er grobund for orden

Når et væghængt skab indeholder en integreret vask, vil du få oplevelsen af at have masser af plads – selv i et lille badeværelse. Og fordi overdelen af skabet består af en vask, bliver det naturligt for dig ikke at efterlade genstande oven på den. Se vores udvalg af integrerede vaske her.

MILK white

2.786,-

Hvad er de bedste visuelle tricks til små badeværelser?

Der er et par principper, du bør kende. Du er velkommen til at vælge mellem dem, som du har lyst, eller prøve dem alle.

Et lille badeværelse ser større ud i hvidt …

Denne optiske illusion fungerer også med andre lyse farver – f.eks. grå. Desværre sælger vi ikke maling, men hvis vi gjorde, ville det være mange forskellige nuancer af hvid og grå, fordi de passer så perfekt til vores danske design.

... og med spejle

Hovedsageligt fordi øjet opfatter et spejl som en åbning til et andet rum. Et stort spejl er bedre end et lille, men sørg for, at det er placeret rigtigt. Vores showroom-konsulenter kan vejlede dig – og du kan se vores udvalg af spejle her.

... og med god belysning

God belysning betyder ikke nødvendigvis overdreven belysning. Især i et lille bad holdt i hvide nuancer kan intelligente belysningsløsninger gøre underværker, når naturligt lys ikke er nok. Få vores showroom-konsulenter til at guide dig – se vores badeværelsesbelysning her.

 

VEDA white

4.648,-

Er der en særlig form for inspiration til små badeværelser?

Ja – og nej.

I virkeligheden er hovedprincippet i et lille badeværelse at gøre alt, hvad du kan, for at behage øjet. I et badeværelse holdt i kun én farve vil den begrænsede plads være svær at se bort fra.

Et lille badeværelse har brug for din kreativitet og et personligt præg. Det kan vi selvfølgelig ikke rådgive om, men mange kommer dog til at gøre for meget og bruge lidt af hvert i indretningen. Men i et lille badeværelse fungerer det ofte bedre med et målrettet design med få dekorative elementer.

Din personlige stil kan skinne igennem i et lille rum – især hvis du er selektiv med, hvad du indretter med.