Opbevaringsløsninger til børneværelset

Vores opbevaringsløsninger gør det nemt at holde orden i både tøj og legetøj på børneværelset. Og løsningen kan tilpasses løbende til barnets alder. Her er vores bedste tips og gode råd om at holde orden på børneværelset.

Intelligent opbevaring – smarte løsninger til børneværelset 

For dit barn er børneværelset meget mere end blot et sted, hvor man sover. Det fungerer også som stue, legeplads, lektieværelse og påklædningsværelse – i ét og samme rum. Det er derfor ikke underligt, at indretning af børneværelset kan være lidt af en udfordring. Derfor har vi udarbejdet denne opbevaringsvejledning med gode råd og inspiration til, hvordan du udnytter pladsen på børneværelset optimalt.

 

Råd nr. 1: Tænk opad – frigør gulvplads

Børneværelser er ofte forholdsvis små rum, som nemt flyder med de mindre børns legetøj eller bliver trangt og indelukket for dine teenagere. Hvis det ikke er muligt at gøre rummet større, er det vigtigt at frigøre så meget gulvplads som muligt. Det kan du eksempelvis gøre ved at udnytte væggenes fulde højde til opbevaring. Et oplagt valg er høje garderobeskabe eller garderobeskabe med indbyggede skydedøre. Tal med en designekspert i en af vores butikker for at få mere at vide.

 

Fleksible opbevaringsløsninger til alle barnets aldre

Børn udvikler sig gennem leg og stimulering af sanserne, men de vokser også i et hurtigt tempo. Møbler, som passer til deres aktuelle interesser, bliver hurtigt forældede og slidte. Vores designeksperter kan hjælpe dig med at skabe en opbevaringsløsning, som opfylder dit barns behov helt ind i teenageårene. 

Råd nr. 2: Udnyt højden – prioriter opbevaring

Hjælp dit barn med at holde orden ved at inddele ejendele efter, hvor ofte de bruges. Opbevar dagligdagsting lettilgængeligt, eksempelvis i en lav skuffe eller på en hylde, hvor barnet nemt selv kan nå dem og lægge dem på plads igen. Sæsonbestemte ting eller ting, som kun sjældent bruges, kan opbevares i højden eller uden for rækkevidde for at undgå rod.

 

Opbevaringsløsninger til enhver personlig stil

Tager man tingene afslappet, er åbne hylder, mærkede kurve og farverige kasser til opbevaring af legetøj et godt valg. De meget aktive værdsætter skydedøre med hurtig adgang til fodboldstøvler og andet sportsudstyr. Til dem, der vil have helt styr på tingene, er modulopbyggede hylder og løsninger med hjul en oplagt idé.

Vi er stolte af at tilbyde opbevaringsløsninger, som kan tilpasses til din personlige stil. Kontakt designeksperterne i din lokale Kvik-butik for at høre mere om vores nyeste kreative løsninger. 

Råd nr. 3: Vælg kvalitet – det skaber langsigtet værdi

Vi ved, at det er fristende at vælge billige møbler i lyset af det omfattende daglige slid, som børneværelset udsættes for. Ved at vælge møbler, der er designet til at holde og modstå de mange udfordringer på børneværelset, er du til gengæld sikret en mere fremtidsorienteret investering i dit hjem.

Alle vores garderobeskabe er fremstillet i robuste materialer af høj kvalitet og har gennemgået grundige test, så dit barn er sikret en holdbar løsning til sit foretrukne værelse.

 

 

 

Modulopbygget design til kreativ opbevaring på børneværelset

Lad børneværelset afspejle børnenes unikke stil. Optimer garderobepladsen med en modulopbygget og firkantet opbevaringsløsning, og frigør gulvplads i resten af rummet til kreativ udfoldelse. Vi kan hjælpe dig med at skabe et rum, dit barn vil elske, uanset om du ønsker et sjovt og legende design eller et mere sofistikeret look.

Maksimal plads og stil i dansk design

Kig ind i en af vores Kvik-butikker, så vi kan vise dig vores rummelige skabe i intuitivt modulopbygget design. Skabene har plads til alt dit barns tøj, legetøj og andre gadgets og kan tilpasses i takt med barnets alder og skiftende interesser. Samarbejd med en af vores erfarne designere om at skabe en løsning, som passer perfekt til din families behov. Hvorfor ikke også inddrage dit barn i alt det sjove? 

 

 

 

Råd nr. 4: Ude af øje – ude af sind

Skydedøre er en fantastisk opbevaringsløsning til børneværelset. De optager minimal gulvplads og giver nem adgang til alle dit barns ting, samtidig med at de holder orden på værelset. Og trænger du til en fridag uden oprydning, er det nemt blot at skubbe den skræddersyede låge i og glemme alt om rod til næste dag. 

Tal med en af vores designeksperter om vores udvalg af skydedøre til hurtige opbevaringsløsninger.