Sorterer du dit affald? Nøgleordet er "let"

Alle lande og mange kommuner har deres egne særlige regler for sortering af affald. Med vores løsninger til affaldssortering kan du holde styr på affaldet og værne om miljøet, uanset hvilke regler du er underlagt!

Vi ved godt, at du allerede gør dit bedste for miljøet – men i dit nye køkken kan du gøre det endnu bedre – og meget lettere. Den affaldssorteringsløsning, du designer sammen med en af vores køkkenkonsulenter, kan hjælpe hele familien med at gøre en ekstra indsats for miljøet de næste 20 år.

Design dine vaner

Der er ikke behov for maskiner til affaldssortering – du klarer det selv helt automatisk. Og med et effektivt affaldssorteringssystem kan du gøre det ti gange så praktisk og skabe grundlaget for bedre og nemmere vaner! Vi foreslår, at du vælger et system, som er:

  • Placeret i den optimale arbejdshøjde
  • Let tilgængeligt til sortering
  • Nemt at tømme 
  • Fremmer god hygiejne og forebygger lugt
  • Opfylder gældende lokale krav

That is why we at Kvik have trash sorting systems that, even though they aren't rocket science, offer an intelligent way for you to to easily sort trash now – and in the future.

Midt i mit drømmekøkken?

Ja – vi foreslår, at du straks sorterer affaldet i de rigtige kategorier og kasserer madrester og emballage med det samme, når du for eksempel skærer broccoli, skræller rødbeder eller snitter porer. Det er praktisk at have alle de forskellige skraldespande lige ved hånden.

Løsningen er et særligt skab til affaldssortering

I et køkken har du typisk skraldespanden i skabet under vasken, hvilket giver mening, fordi det er den travleste arbejdszone. Men det betyder, at du er nødt til at træde væk fra vasken for at få adgang til den, og du forhindrer samtidig andre i at bruge den, når du har travlt ved vasken. En mere intelligent løsning er et særligt affaldsskab med teleskopskuffe, hvor sorteringsbeholderne er anbragt i en god højde og er tilgængelige fra to sider. Skabet falder samtidig i med resten af køkkenet, når det ikke er i brug.

Centralt placeret og praktisk tilgængeligt for alle

Et affaldsskab fra Kvik har et slankt design og kan placeres præcist der, hvor du foretrækker det – vi anbefaler dog, at du placerer det centralt i køkkenet, så det er tilgængeligt fra flere arbejdszoner.

Bæredygtig løsning – fra begge sider

Et særligt skab til affald er typisk halvt så bredt som de øvrige skabe og kan placeres på det foretrukne sted i køkkenet. Indvendigt kan Cube systemet tilpasses til det nødvendige antal sorteringskategorier afhængigt af de lokale krav.

Gennemtænkt fra inderst til yderst

Cube systemet er alsidigt og pladsbesparende

– den firkantede form betyder samtidig, at du kan kombinere moduler, så de passer til dine nuværende – og fremtidige – behov for affaldssortering.

Hvis der ikke er plads til et affaldsskab …

... i dit køkken, fås Cube systemet også som en moderne modulbaseret løsning, der passer under vasken i alle Kviks skabe med indbygget vask

Typisk dansk design

Formen har mange funktioner: Den firkantede form optimerer pladsen, det robuste, men slanke låg fremmer hygiejne og fjerner lugt, og det solide greb gør affaldshåndteringen nem og effektiv

Hvis dit køkken stiller særlige krav

Pladsen er måske en begrænsning i dit køkken, eller måske ønsker du en endnu mere diskret affaldsløsning. I givet fald er det innovative RecCollector system måske noget for dig. Systemet er vægmonteret og adskiller sig dermed fra traditionelle løsninger, men er samtidig lige så praktisk og alsidigt som Cube systemet.