Design din egen garderobeløsning

En god og funktionel garderobe er en vigtig del af indretningen i din bolig, uanset om det er i soveværelset, på børneværelset eller i entréen eller bryggerset. Er du træt af rod og tøj, der er spredt over hele huset? Eller har du blot brug for at forny din gamle garderobe? Få plads og skabe, som giver mere orden i hverdagen, med praktiske skræddersyede garderobeløsninger i dansk design.

Den perfekte opbevaringsløsning er ikke kun praktisk og funktionel. Den har også et elegant udseende og skaber harmoni på tværs af hele boligen fra entréen, bryggerset og badeværelset til soveværelset og børneværelset. 

 

Gør din garderobe til en oplevelse i sig selv. Vælg mellem forskellige elegante skydelåger, skuffer, indbygget LED-lys, udtræksbøjler til bukser og kasser til opbevaring af alt fra undertøj til sengelinned. Få et perfekt overblik over dine ting med den rigtige kombination af indretning og tilbehør. Sammensæt en løsning, der passer perfekt til dine behov og din bolig.

Garderober og skydelåger

— VARIO19 white garderobe

VARIO19 white er en smuk og enkel åben garderobe, som er designet med fokus på rene linjer og nem adgang til alle dine ting.

— Luksuriøse skydelåger i sort træ

Når du vælger sort, er det med til at give din garderobe karakter. Få al den plads, du drømmer om, i en skræddersyet løsning, der er helt enkel og passer perfekt til resten af rummet.

— Praktisk Milk opbevaringsløsning med skydelåger

Med en indbygget garderobe får du den opbevaring, du har brug for, uden at optage plads og forstyrre indretningen i rummet. Højde skydelåger kan være et godt valg, hvis pladsen er knap.

Inspirerende garderobedesign

SKYDEDØRE white

4.357,-

SKYDEDØRE spejl

5.693,-

Fantasi og fleksibilitet

Du kan få en lækker garderobeløsning til ethvert rum. Giv børnene ekstra plads til kreativitet og leg ved at omdanne børneværelset til et praktisk miljø med køjesenge. Brug skabe rundt om sengen, eller integrer dem i gangarealet. Vi tilbyder mange forskellige fleksible, stilfulde og enkle skabsløsninger efter mål, som gør det nemt at skabe den perfekte garderobe uden at sprænge budgettet.

Se vores udvalg af garderober

Garderober med skydelåger

Skydedøre er en praktisk og funktionel løsning til at udnytte pladsen optimalt. Skab en fantastisk opbevaringsløsning til både almindelige og mere vanskelige rum med skydelåger efter mål fra Kvik.

Skydelåger gør det muligt at udnytte hele pladsen fra gulv til loft, og du kan indrette med præcist det tilbehør, du ønsker.

Se vores skydelåger

Skræddersyede garderober

Når du skal finde den rigtige garderobe, er det vigtigt at tænke kreativt! Vores garderober er lavet efter mål, så de passer perfekt til netop dit rum.

Udnyt rummets forskellige muligheder til at skabe unikke, personlige løsninger. Alle vores skabsdesign både med skydelåger og hængslede låger kan indbygges, så du får en flot garderobeløsning, der passer perfekt ind i resten af boligen.

Få inspiration til din garderobe