Kompositbordplader

Hvis du er aktiv i køkkenet og har behov for en bordplade, der kan holde til lidt af hvert, kan komposit være løsningen for dig. Her får du nemlig en bordplade, som er nem at skræddersy efter dit køkken – og så er komposits overflade modstandsdygtig over for både smuds og bakterier. En kompositbordplade er oplagt til en familie med små aspirerende kokke, der skal bruge plads til at teste nye teknikker.

CIMA light oak

79.998,-

Hvad er komposit?

Komposit er et yderst robust materiale, der består af 95% kvarts, og så har den samme hårdhed som granit. Og fordi en kompositbordplade ikke er af ren natursten, får du flere muligheder for at gøre dit køkken endnu mere personligt.

Fordele ved en komposit bordplade

Fordi komposit bliver sammensat af kvarts og harpiks under meget højt tryk, har komposit-materialet nogle særlige fordele:

  • Ridsefast overflade
  • Nem at rengøre og vedligeholde
  • Modstandsdygtig over for pletter

Rengøringsvejledning

Rengøring af en kompositbordplade er ganske simpel, og du kan finde rengøringsprodukter særligt til kompositbordplader. Ved svære pletter kan du bruge en skurecreme netop til komposit. Vær dog opmærksom på, at du ikke må bruge rengøringsmidler, som har en pH-værdi over 12 – det er f.eks. klorin, ovnrens og fedtfjerner.


En kompositbordplade er et robust materiale, men den kan ikke holde til høj varme og svingende temperaturskift imellem koldt og varmt. Derfor bør du finde bordskånerne frem, når du tager lasagnen ud af ovnen.