Lad os komme i gang med at montere dit nye gør det selv-badeværelsesskab!

MANO sera

11.066,-

Tillykke! Du vil gerne have et badeværelsesskab, og uanset hvilket af vores design du har i tankerne, kan det virkelig ændre dit badeværelse. Det kan være en del af et projekt, du har udviklet sammen med din Kvik-konsulent – eller du kan selvfølgelig også have valgt at gå i gang med det hele selv. Uanset hvad, så lad os gå igennem de vigtigste forberedelser og overvejelser til et gør det selv-badeværelsesskab.

Gør forarbejdet

Er blikkenslageren færdig med deres del? Og er gulve og vægge færdige?

I de fleste tilfælde er VVS-armaturer førsteprioritet, fordi dit nye badeværelsesskab vil blive placeret over dem. Disse kan naturligvis flyttes, hvis det er nødvendigt. Men det vil kræve en autoriseret VVS'er og måske en bygherre at gøre det. Din lokale Kvik-konsulent kan rådgive dig om placering og også om, hvordan du undgår at flytte disse VVS-armaturer, hvis det er et problem.

Og elektrikeren?

Det samme gælder for strømtilslutningen til for eksempel et baggrundsbelyst spejl eller vægstik til apparater placeret inde i et skab. Det letteste er at genbruge eksisterende ledninger – uanset hvad, skal alle ændringer udføres inden montering.

Montering af skabe

Se vores praktiske video

Hvis du klikker på dette billede, viser en videoguide dig en gennemgang af monteringsprocessen. Da det er en generel video til alle vores badeværelsesskabe, besvarer den muligvis ikke alle dine spørgsmål.

Læs monteringsvejledningen  

Der er en udskrevet monteringsvejledning i den kasse, dit skab blev leveret i. Hvis ikke, kan du finde samlevejledninger her. Du skal bruge dit varenummer (findes på fakturaen).

Din Kvik-konsulent 

Er du på nogen måde i tvivl, er du velkommen til at kontakte din lokale Kvik butik – gerne den konsulent, der hjalp dig med at købe dit skab.