PAVIA pure grey

69.925,-

Sådan opnår du den landlige køkkenstil

Det er ikke alle, der er til minimalistiske og enkle hvide køkkener, og at bringe et strejf af landkøkkener ind i moderne hjem er et hyggeligt nik til livet på landet. Du vil måske blive overrasket over at høre, at de traditionelle køkkendetaljer i landlig stil, som rammer og håndtag, kan være lige så smukke i en stor, højloftet lejlighed i byen, som de er ude på landet.

Fra træbordplader til åbne hylder og kopgreb - det er netop disse detaljer, der gør landkøkkenet til en klassiker. Heldigvis kan man sagtens lade sig inspirere og få lidt af den landlige æstetik ind i et moderne køkken, der matcher nutidens behov.

Uanset om du er til det rustikke, det romantiske eller det mere moderne, kan du bruge detaljerne fra landkøkkenet til at skabe dit helt eget bondehuskøkken - uanset hvor du bor.

Romantisk landlig stil

Den finurlige hygge, du forbinder med et landkøkken? Meget af det kommer fra de traditionelle skabe, der indrammer køkkenet. Et moderne bud ville være klassiske grå skabe med nøgleelementer fra et landkøkken, men med slankere, mere moderne rammer. Tilføj nogle elegante greb for at give dit køkken lidt af den romantik, som du forbinder med et traditionelt landkøkken. Dekorer med keramik og vilde blomster for at skabe et ekstra varmt og hyggeligt look.

 

Vælg dine greb

Det moderne landkøkken

Det romantiske landkøkken er tilbage i en opdateret og moderne version med fine detaljer og elementer af kobber, messing og træ. Køkkenet emmer af gode stunder med mad, der simrer i store gryder, og skaber en oase af ro midt i en travl hverdag.

Pavia er et praktisk valg for hele familien og er let at rengøre takket være de specielle matte overflader, og selvom det ser ud som et landkøkken, kan det integrere køkkenmaskiner og intelligent skuffedesign. Endnu bedre er det, at det passer lige så godt ind i en højloftet bylejlighed som i sommerhuset på landet.

 

Rustikke landkøkkener

Hvis du er så heldig at have rustikke detaljer som træbjælker, Belfast-vask og synlige murstensvægge - ja, så er du godt på vej til et rustikt landkøkken! Du kan gøre det endnu bedre ved at bruge naturlige materialer som træ eller sten til bordpladen. Du kan også vælge tilbehør, der tilføjer karakter og et strejf af landlig charme - uensartet porcelæn, tørrede blomster og kobberpander. Og glem ikke at fuldende det landlige look med lidt åben opbevaring som en keramikholder til de fleste redskaber.

 

Se alle vores tilgængelige produkter til dit nye køkken

Idylliske køkkenidéer på landet

Kombiner idylliske landkøkkenidéer med dansk design, og få et moderne twist i dit køkken. Bring et element af det klassiske landkøkken ind med åbne hylder, rå materialer og naturlige teksturer. Lad køkkenskabenes rene linjer skabe en rolig balance og skjule alle dine smarte opbevaringsløsninger - prøv kun at udstille ting, der vil genskabe stemningen i bondehuskøkkenet!

 

Stålreol

Så uanset om du går hele vejen med arkitektoniske detaljer, malede skabe og et komfur eller bare ønsker at bringe et lille strejf af landligt køkkendesign til dit hjem - håber vi, at du har fundet et udgangspunkt!