MANO arizona beige

101.543,-

Bliv social

Fordelene ved barstole

Køkkenet har i de senere år udviklet sig fra at være en brugsgenstand til at blive et samlingspunkt for socialt samvær i løbet af dagen. Vi kalder det The Sociable Kitchen®, og det er en hjørnesten i hele vores tilgang til køkkener. Så vi er altid på udkig efter måder at give dig endnu flere muligheder for at være social i dit køkken.

 

En nem måde at tilføje et socialt element til dit køkken er den ydmyge barstol. Denne alsidige siddeplads, som man tidligere kun så på restauranter og barer, har en lang række fordele, når det gælder om at skabe et hyggeligt rum, hvor familie og venner kan samles, mens du laver mad.

Barstole giver en følelse af åbenhed i dit køkken og skaber en mere sammenhængende og interaktiv atmosfære. Når du er vært, opfordrer de gæsterne til at være med, mens du laver mad, og bygger bro mellem kokken og alle andre. I hverdagen er det et naturligt sted for børnene at sidde og lave lektier, eller for par at drikke morgenkaffe sammen, inden de skynder sig på arbejde.

Hvidt køkken med køkkenø og en bordplade af massivt træ

MANO hvid

92.505,-

 

I hjem med begrænset spiseplads er barstole en pladsbesparende redning, og i større køkkener skaber de endnu et område, hvor man kan hænge ud eller spise et hurtigt måltid ved øen eller disken. Endnu bedre er det, at de kan gemmes pænt væk, så den tilgængelige gulvplads maksimeres, og dit køkken føles mere rummeligt.

COMMA bar stool

Jigger & Barley — vores nye serie af barstole.

Da vi skabte vores nye serie af barstole, vidste vi, at vi ville have noget langtidsholdbart. Både fordi håndværket er vigtigt for os, og fordi vi altid omfavner tidløst dansk design. Vi ønskede at bruge smukke naturlige materialer og farver, som i hænderne på vores dygtige håndværkere ville forvandle sig til stole, der føles hjemme i ethvert køkken.

Dette ønske resulterede i to nye barstoledesigns - Jigger og Barley. To meget forskellige, men meget klassiske designs med funktioner, der kan tilpasses, og som passer til ethvert hjem.

Jigger

Hvis du er mere til kosmopolitisk charme, er Jigger med sin elegante blanding af træ, metal og stof et perfekt valg. Det lave ryglæn giver ekstra støtte, så du kan slappe af, og de enkle, rene linjer passer fint til forskellige køkkenstile.

Jigger

Barley

Hvis du føler dig mere rustik, kan du overveje vores urbane cowboy, Barley. Uanset om du vælger mørkt eller lyst massivt egetræ, er denne slanke skabning (med en dybde på 30 cm) perfekt til at gemme under diske. For et mere sofistikeret look kan du tilføje smukke, naturlige anilinlædersæder for en anelse mere komfort og en anelse mere stil.

Barley

Uanset hvad du foretrækker, er begge designet til at sidde under de fleste bordplader (dem på ca. 95 cm i højden) og er lavet af de allerbedste materialer - fra FSC®-certificeret egetræ og metal i svær kaliber til OEKOTEX®-certificerede stoffer og ægte anilin sadellæder.

Altid komfortable, altid holdbare, altid stilfulde. Dansk design, når det er bedst - til vores karakteristiske lave priser.