Styr på budgettet – tips og gode råd

Hos os er god kvalitet ikke lig med høje priser

Her er vores bedste tips og gode råd til, hvordan du får et dansk designkøkken uden at vælte budgettet. Med disse tips og vores Foundation elementer kan du nemmere udvælge de køkkenelementer, du gerne vil opgradere.

Alle store projekter har brug for et solidt fundament, og dit nye køkken er ingen undtagelse. Vi har sammensat nogle af vores mest prisvenlige elementer, så du nemmere kan skabe et solidt fundament for dit projekt. Vores Foundation elementer giver dig et godt udgangspunkt for dit køkkenprojekt.

 

Og du kan sagtens stoppe der og få et fantastisk dansk designkøkken, som vil holde i mange år. Skulle du have plads i budgettet til lidt mere, kan du også vælge at forkæle dig selv med eksempelvis en Quooker, så du altid kan fremtrylle en varm kop te, eller en dampovn, så du får den perfekte skorpe på brødet søndag morgen. 

 

Vores kvalitetsserie af Foundation elementer er en praktisk tilgang til at holde dit drømmekøkken inden for budgettet. 

Hold det enkelt

Laminat i standardlængde

Denne laminatbordplade findes i en standardlængde på fire meter til en god pris. Den holder ikke kun prisen på et overraskende lavt niveau, men er samtidig det bæredygtige valg, fordi laminat er langtidsholdbart, og bordpladens kerne er fremstillet af træ fra certificeret bæredygtigt skovbrug. Og leveringstiden er kun to uger.

Se vores laminatbordplader her
Vi har det grundlæggende

Hvidevarepakker til en overkommelig pris

Dit valg af hvidevarer har stor betydning for den samlede pris på dit køkken.

Vi har et tæt samarbejde med udvalgte hvidevareproducenter, så du er sikret den bedst mulige pris. Vi tilbyder komplette hvidevarepakker med fire hårde hvidevarer til priser, du har råd til.

Her er et eksempel på indholdet i en hvidevarepakke fra Zanussi

HV1644

Kogeplade

HV1637

Ovn

HV1649

Opvaskemaskine

HV1649

Køleskab

Se Veda, Tinta og Ombra

— VEDA white

Dette elegante og enkle køkken er dansk design, når det er bedst, og bringer lethed og ynde ind i dit hjem til en overkommelig pris.

— OMBRA green

Ombra passer til dig, der gerne vil have naturens beroligende grønne nuancer ind i hjemmet. Ombras beroligende former er også grønne indvendigt.

Lad os guide dig

Detaljerne gør forskellen

I vores sortiment af Foundation elementer til overkommelige priser finder du køkkenvaske, armaturer og bordplader, som alle holder den samlede pris nede uden at gå på kompromis med kvalitet eller design. Vi synes, at alle har ret til et smukt dansk designkøkken inden for ethvert budget.

Begynd at designe dit køkken i dag
White kitchen with cabinets and dot handles