Bryggerset – design den skjulte perle i dit hjem

Hvis dit hjem har et bryggers, så er du en af de heldige! Hvis ikke, så har det måske bare et andet navn – bagindgangen, vaskerummet, grovkøkkenet, et hjørne af garagen eller endda et vindfang. Denne type rum kan have mange funktioner og kan nogle gange se lidt uinspireret ud. De færreste mennesker overvejer at indrette det.Men med lidt inspiration og dansk design kan du gøre dit bryggers til en sand perle. Her er nogle af vores yndlingsidéer:

Ved indretningen af et bryggers starter inspirationen med de praktiske behov

Normalt anbefaler vi at tage udgangspunkt i din drøm, men når det gælder et bryggers, giver det mest mening at starte med dine behov. 

Bryggerset – alkymisten i dit hjem

Uanset hvad du kalder rummet, er det ret sandsynligt, at du hovedsageligt bruger det til på magisk vis at understøtte en aktivitet i et andet rum i dit hjem. Overvejende aktiviteter, der skaber rod, og som de andre rum ikke er "udstyret" til at håndtere. Det er også meget normalt, at det fungerer som flere rum på samme tid – en ekstra indgang, et spisekammer, et grovkøkken, et værksted og et vaskerum. Alt sammen i ét magisk rum.

Zoom ind på hovedfunktionerne i dit bryggers

Det er en god idé at udpege hovedfunktionerne i dit nuværende bryggers, fokusere på dem – og så maksimere det udstyr, der følger med de funktioner:

  • Vasken skal være dybere og større end den i dit køkken
  • Der skal være mere plads til at hænge frakker op – regnjakker og arbejdstøj fylder mere
  • Bryggersets bordplade skal være robust frem for fin, så du får et holdbart bord, som du ikke er øm over for.
  • Masser af opbevaringsplads til alle de ting, der uden tvivl ender i bryggerset

 

Kvik XL og XXL – dansk design til bryggerset

Fordi dit bryggers vil blive brugt på mange måder, hvad enten det er som et ekstra køkken, et værksted eller et pulterrum, anbefaler vi at gøre alting lidt større. Dit fremtidige jeg vil takke dig for at vælge skabe fra vores XL- og XXL-sortiment. Mere plads og mere opbevaring til at få styr på dit bryggers. 

Hæv barren for dit vasketøj – din ryg vil takke dig.

Først og fremmest skal du have vaskemaskine og tørretumbler op, hvor de hører hjemme – på højde med dig. Placer dem oven på et lavt skab (i dit yndlingsdesign) for at opnå den perfekte højde – eller spørg om råd i din lokale Kvik-butik.

I en skræddersyet skydedørsgarderobe kan du opbevare både dine almindelige garderobeartikler og hjælpemidler – plus dit tørrestativ og strygebræt – og stadig have plads til at stable vintertæpperne helt op til loftet.

Om de er fra køkkenhaven eller grøntmarkedet – skyl dine grøntsager med stil

Hvis du bruger dit bryggers som et ekstra sted at forberede store middage, skal du læse med her. Med god bordplads og det rette moderne udstyr kommer du nemlig kun halvt i mål. Du har brug for en god klargøringsstation for at sikre, at bryggerset ikke ender med at blive et kæmpe rod. Vi foreslår en god dyb vask og et kraftigt køkkenarmatur, der passer godt til dig, din madlavning og selvfølgelig dine middagsplaner.

Skræddersyede skydelåger er som skabt til din "ekstra opbevaring"

Et bryggers ender altid med at blive et opbevaringssted for alle de ekstra ting, du ikke bruger så ofte, men stadig har brug for – og et ekstra garderobeskab med skydelåger er yderst alsidigt. Lad os skræddersy et til alle de ekstra ting, du har, så dine ski og padelketsjere kan være pænt gemt væk, indtil du har brug for dem. 

Kombiner omfangsrige installationer med skræddersyet elegance

Varmtvandsbeholder, fyr, rør og sikringsanordningen, der altid har en underlig (og grim) form, har en tendens til at ødelægge æstetikken i et bryggers. Men med dansk design er der en løsning på det – også til en overraskende lav pris. Få en af vores showroom-konsulenter til at fortælle dig om mulighederne. Som for eksempel et garderobeskab, der dækker hele væggen, eller et skydedørsskab. Udvid din opbevaringsplads helt op til loftet, samtidig med at du skjuler alle de grimme ting!

Dette billede: Tak til @SkoleniRaasted på Instagram

Hvis dit bryggers bruges som indgang ...

... er det sandsynligvis et kig ind i din hverdag. Børnene og deres venner kommer traskende ind og smider skoletasker overalt. Hunden løber ind med mudrede, regnvåde poter. Bryggerset er som en motorvej fuld af aktiviteter og ting. Våde frakker, vintertøj – og beskidte støvler, der mangler en plads. Og hvad med en bænk, hvor man kan sidde og tage dem på? Det kræver også den rette plads! Kvik højskabe redder dagen – hele ugen – med masser af skohylder og plads til trøjer, handsker og alt muligt andet på de øverste hylder.

Dette billede: Tak til @Home_by_Soendergaard på Instagram