Farver til fronter

MANO

Badeværelset er din oase, hvor du kan starte dagen i dit eget tempo eller gøre dig klar til en god nats søvn. Nyd Manos uendelige vandrette linjer, og gør din dag smukkere med et touch af dansk design.

MANO

-- klassisk dansk design.

Mano er indbegrebet af dansk design med æstetik og funktionalitet i perfekt harmoni. Med de uendelige muligheder, det gennemtænkte håndværk og det klassiske udtryk er Mano dansk design, når det er bedst. Mano badet fås i klassisk hvidt og sort træ. Med Mano træffer du et holdbart og bæredygtigt valg, da de hvide og de mørkegrå fronter er fremstillet udelukkende af genanvendte PET-plastflasker.

MANO white

14.891,-

-- de perfekte greb.

Mano betyder "hånd" på italiensk, og nøglen til Manos unikke udtryk er de gennemtænkte, integrerede greb. Vi har gennem årene formet grebene til perfektion, så de er ergonomiske og passer perfekt til din hånd, når du åbner skuffer og låger.

MANO sera

11.066,-

-- MANO-looket i hele dit hjem.

Du valgte Mano til dit køkken, så hvorfor ikke få den samme underspillede elegance i dit bad? Vækkeuret har lige ringet, og du snubler klatøjet ud på badeværelset for at børste tænder. Her hilser Manos beroligende skønhed dig godmorgen og hjælper dig med at få en god start på dagen.

MANO -- ikke kun til dit bad.

Udforsk andre badserier.

Alle badserier

MANO -- ikke kun til dit bad.

Bestil et møde.

Vi ved nyt køkken, bad eller garderobe er et stort projekt. Og vi vil gerne sikre os, at vi har god tid til at sætte os ind i dit projekt og svare på alle dine spørgsmål. Derfor opfordrer vi dig til at bestille et møde med os, så vi kan høre om dine planer uden afbrydelser. Møder er gratis og uforpligtende og en rigtig god idé, uanset hvor langt du er nået med dit projekt.