Farver til fronter

PRATO -- diskret præcision.

Selv på afstand fanges blikket først af Prato seriens matte finish. Et diskret mørkt look må ikke være for skinnende, og de fleste af Pratos fine detaljer er ganske diskrete. Så snart du kommer tættere på, er det næste, du bemærker, den matte overflade i genanvendt PET-plast. Endelig er der indramningen med sorte kanter, som giver Prato serien sit karakteristiske grafiske udtryk.

PRATO

Glidende overgang mellem køkken og stue.

Ikke alle åbne køkkenløsninger er lige synlige – og det er heller ikke meningen. Prato serien indbyder lige så meget til socialt samvær som vores andre køkkenløsninger, men hvis boligen har et separat køkken og en separat spisestue, er Pratos diskrete design det oplagte valg til en separat køkkenløsning med et åbent og indbydende layout mod stuen og husets gæster. Prato skaber en glidende overgang mellem køkkenet og stuen.

 

 

PRATO dark grey

72.205,-

Ultraenkelt -- lågen ER grebet.

Prato har et stringent design med enkle smukke og matte geometriske overflader. Køleskab og opvaskemaskine gemmes bag rene matte fronter. Der er ingen designede greb – lågen ER grebet. Det kan virke lidt fanatisk, men Prato er indbegrebet af passion for enkelhed – når det er bedst. Mindre afstand mellem elementerne og fronter i et slidstærkt genanvendt materiale fremhæver det slanke udtryk. Alle detaljer er vigtige.

Diskrete matte overflader får din bordplade til at funkle.

Prato er perfekt til at fremhæve dine andre køkkenelementer, uanset hvilke farver du foretrækker i dit køkken. Hver eneste dag vil du nyde, hvordan Prato seriens matte overflade danner den perfekte baggrund for din fantastiske bordplade, dine sorte keramikoverflader eller dine dekorative vægfliser.

PRATO black

49.604,-

SamtaleKøkken® – gør det til dit helt eget.

Magien i et SamtaleKøkken® handler ikke om specifikke mål eller layouts, men om, hvordan du bruger det og gør det levende. Det er den hjertelige latter, der genlyder fra væggene under familiemiddagen, den beroligende stilhed over en snack efter sengetid, den fælles forventning til kagen, der hæver i ovnen, og den hemmelighedsfulde hvisken over en kop te inden sengetid. Alle køkkener kan være et SamtaleKøkken®, uanset om I blot er et par eller en sprudlende familie.

Det er jeres historier, fælles oplevelser og dyrebare minder, der gør det levende. Så inviter glæden, samtalen og samværet indenfor – og oplev, hvordan køkkenet forvandles til hjertet i dit hjem med et ægte SamtaleKøkken®.

Læs mere om SamtaleKøkken®

PRATO black

49.604,-

Oplev Prato -- i dit hjem.

PRATO dark grey

72.205,-

Har du spottet Pratos X-faktor?

Pratos hemmelige talent er X-modulet med det helt unikke design. Til trods for det unikke design passer det perfekt sammen med Prato seriens øvrige moduler (og du kan faktisk også kombinere det med alle vores andre køkkenløsninger). Udover ekstra og fleksibel opbevaringsplads giver X-modulet dig også mulighed for at introducere et X i Prato seriens stringente linjer. Du vælger selv alle detaljer fra lågernes farve og træfarven til antallet af skuffer og hylder, og om du vil have et åbent eller lukket design. Kig ind i vores butikker, og se de mange muligheder.

PRATO dark grey

72.205,-

Køkken X stue

X-modulet bliver hurtigt en del af familien med sit åbne layout mellem køkkenet og stuen. Husets gæster kan både snakke og snacke, for X-modulet har ingen låger, som åbner udad. Og husets kok kan sagtens være med i samtalen, når gæsterne samles rundt om X-modulet.

Stolt tradition

X-modulet kombinerer praktisk opbevaringsplads i stuen med madlavning og hygge i køkkenet. Trods det enkle designudtryk er X-modulet fremstillet efter stolte gamle håndværkstraditioner med bakker i massivt træ, som er samlet efter fingertapping-metoden. Skydedørene hylder japansk design, når de glider til side som lydløse ninjaer, der lister på en sokkel i finslebet eg.

Udforsk vores øvrige køkkendesign.

Alle køkkenserier