Farver til fronter

CIMA -- eg helt i top.

Du tror sikkert, du kender eg – det langsomt voksende hårdttræ fra riddernes tid, stærk og massiv i ethvert design ... men så møder du Cima. Navnet betyder "top", og Cima køkkenets udseende er da også helt i top. Især dets lette, næsten luftige fremtoning, der kun kan være et resultat af moderne dansk design.

CIMA

Ægte eg -- ædel af natur.

Eg er holdbart, vidunderligt naturligt og skønt at røre ved, men træet er dyrt og vokser langsomt. Vi bad vores designere om at skabe et køkken i massiv eg, der både ville føles og se moderne ud, men som stadig ville leve op til vores løfte om overraskende lave priser. De fandt på Cima og en særlig snedkerteknik, der kombinerer massiv eg og finér. Perfekte naturlige åretegninger og lækre endeflader – eller eg oven på eg. Resultatet er Cima, og vi ville elske, hvis du så det i virkeligheden, i al sin naturlige skønhed.

Mellem linjerne -- varm og glødende.

Dets brug af profiler og stramme linjer er så enkel og samtidig så rig på den praktiske funktionalitet, der er karakteristisk for dansk design. Præcis og geometrisk og alligevel så levende takket være den måde, som lyset og skyggerne spiller i det. Når du rækker ud efter skabslåger og skuffer, får dine fingre et perfekt greb om den massive eg, hvor den varme træfarve nærmest spreder sig som fjer på en vinge. Designet er fast og selvsikkert, og det grebsfrie udtryk siger hverken 'låge' eller 'skuffe'. Bare naturlig eg.

CIMA light oak

79.998,-

Elegant udtryk -- en moderne klassiker i alle årer.

Cimas elegante udseende er opnået gennem en konstruktion af massiv eg med egetræsfinér på toppen, som er omhyggeligt udvalgt til at vise det modne egetræs fine åretegninger. De solide, varme toner i Cimas egetræ fremtræder endnu varmere, når du kombinerer det med et materiale i kontrastfarve.


Tilføj for eksempel en bordplade af sort keramik eller helt hvidt laminat. Begge vil bidrage til et klassisk udtryk. Dine præferencer og din personlige stil guider dig i dine valg, men vi foreslår, at du bestiller et møde med os og får en præsentation af Cima i lys eller mørk eg.

Se udvalget af bordplader

SamtaleKøkken® – gør det til dit helt eget.

Magien i et SamtaleKøkken® handler ikke om specifikke mål eller layouts, men om, hvordan du bruger det og gør det levende. Det er den hjertelige latter, der genlyder fra væggene under familiemiddagen, den beroligende stilhed over en snack efter sengetid, den fælles forventning til kagen, der hæver i ovnen, og den hemmelighedsfulde hvisken over en kop te inden sengetid. Alle køkkener kan være et SamtaleKøkken®, uanset om I blot er et par eller en sprudlende familie.

Det er jeres historier, fælles oplevelser og dyrebare minder, der gør det levende. Så inviter glæden, samtalen og samværet indenfor – og oplev, hvordan køkkenet forvandles til hjertet i dit hjem med et ægte SamtaleKøkken®.

Læs mere om SamtaleKøkken®

Oplev CIMA -- giv dit hjem dit helt eget udtryk.

CIMA dark oak

73.832,-

CIMA -- fordi livet leves i køkkenet.

CIMA light oak

79.998,-

Udforsk flere af vores køkkendesign.

Se alle køkkendesign

Bestil et møde.

Vi ved nyt køkken, bad eller garderobe er et stort projekt. Og vi vil gerne sikre os, at vi har god tid til at sætte os ind i dit projekt og svare på alle dine spørgsmål. Derfor opfordrer vi dig til at bestille et møde med os, så vi kan høre om dine planer uden afbrydelser. Møder er gratis og uforpligtende og en rigtig god idé, uanset hvor langt du er nået med dit projekt.

Udforsk flere Kvik køkkendesign.