CORISA – bring naturen indenfor med et strejf af luksus

Corisa er eksklusivt designet til os af den danske designduo Says Who og er en iøjnefaldende tilføjelse til vores omhyggeligt udvalgte kollektion af danske designkøkkener – nu også som en komplet køkkenløsning. De raffinerede lodrette linjer signalerer håndværk og luksus, mens overfladen i naturlig eg har en varm og indbydende glød. Du får bare lyst til at stryge fingrene hen over overfladen. Det skaber et taktilt og visuelt spændende naturligt element, som passer perfekt sammen med vores øvrige køkkendesign og giver dit køkken et ekstra strejf af luksus. Som altid til overraskende lave priser.

CORISA

Luksuriøst dansk design.

Corisa blev designet som et markant element med et strejf af luksus til dit køkken og er perfekt til at bringe træets naturlige varme helt ind i dit hjem i en naturlig elegant løsning. Corisa fås nu som en komplet køkkenløsning, men passer også perfekt sammen med vores øvrige køkkendesign. 

En sanselig oplevelse.

Fingerspidsernes møde med Corisas overflade er en overvældende sanselig oplevelse, og det varme træ og de profilerede striber giver dig lyst til at lade fingrene dvæle på overfladen og nyde egetræets glød. 

Varmt og moderne træ.

De lakerede striber af egetræsfiner giver dit hjem et varmt og moderne touch. De raffinerede slanke linjer og mange detaljer tilfører et strejf af eksklusiv luksus. Overfladen på det stribede trædesign bringer samtidig naturen helt indenfor. Hvorfor ikke også tilføje en køkkenø? Du kan mikse og matche på tværs af design eller vælge en komplet løsning med Corisa – valget er helt op til dig! Vores køkkeneksperter er som altid parate til at hjælpe, hvis du har brug for et godt råd.

SamtaleKøkken® – gør det til dit helt eget.

Magien i et SamtaleKøkken® handler ikke om specifikke mål eller layouts, men om, hvordan du bruger det og gør det levende. Det er den hjertelige latter, der genlyder fra væggene under familiemiddagen, den beroligende stilhed over en snack efter sengetid, den fælles forventning til kagen, der hæver i ovnen, og den hemmelighedsfulde hvisken over en kop te inden sengetid. Alle køkkener kan være et SamtaleKøkken®, uanset om I blot er et par eller en sprudlende familie.

Det er jeres historier, fælles oplevelser og dyrebare minder, der gør det levende. Så inviter glæden, samtalen og samværet indenfor – og oplev, hvordan køkkenet forvandles til hjertet i dit hjem med et ægte SamtaleKøkken®.

Læs mere om SamtaleKøkken®

AVOLIA clay

69.227,-

Bestil et møde.

Vi ved nyt køkken, bad eller garderobe er et stort projekt. Og vi vil gerne sikre os, at vi har god tid til at sætte os ind i dit projekt og svare på alle dine spørgsmål. Derfor opfordrer vi dig til at bestille et møde med os, så vi kan høre om dine planer uden afbrydelser. Møder er gratis og uforpligtende og en rigtig god idé, uanset hvor langt du er nået med dit projekt.

Udforsk de design, der passer perfekt til Corisa.

Design

Udforsk vores øvrige køkkendesign.

Design