MILK — en families byggesten.

Nogle farver er bare ikke til debat, og Milk får det til at stå lysende klart. Et SamtaleKøkken® skal have en lys og venlig atmosfære, der passer til alle familiens generationer. Layoutet i nogle hjem og i visse rum kalder på et lyst og simpelt design for at skabe en indbydende køkkenoplevelse. Det kan være nødvendigt, at dit køkkenprojekt har gensalgsværdi, og at du også tænker på fremtidige ejere. Det funktionelle og enkle Milk køkken, som falder i alles smag, er sandsynligvis den bedste løsning til den mest budgetvenlige pris.

MILK

MILK — du får brug for det hver dag.

Først og fremmest giver skabene i størrelse XL og XXL dig 15 % ekstra bordplads og 40 % ekstra opbevaringsplads i forhold til standard køkkenmoduler. Dette er vores standard, og selvom du måske ikke helt ved det endnu, vil du komme til at sætte pris på den ekstra plads hver dag. Faktisk giver Milk dig de samme skønne skabs-, skuffe- og indretningsmoduler fra vores andre køkkenserier og kombinerer deres funktionaliteter for at frigøre plads i selv de mindste køkkener.

MILK — en lys idé til et perfekt match.

Selvfølgelig kan vi ikke tage æren for den hvide farves klassiske karakter, men med en simpel hvid base kan dit budget muligvis lade dig kombinere Milk med noget lidt mere avanceret. Hvid i kombination med sort er – igen – ikke vores opfindelse, men vi har nogle fantastiske sorte bordplader i avancerede materialer og overflader, som er nøje udvalgt til vores køkkenserier. Det er op til dig at få de lyse idéer. Du kan finde en oversigt her. Milk er også klargjort til ethvert avanceret køkkenapparat, såsom en indbygget ovn eller kogeplade. Vores nøje udvalgte liste over mærker og modeller findes nedenfor.

MILK — en lille tår eller hele kanden?

Hvis du foretrækker et helt hvidt køkken, så er Milk en oplagt løsning. Takket være den hvide farve kan modulerne dog meget let kombineres med nogle af de mørkere eller mere karakteristiske moduler i vores køkkenserier. Kombiner for eksempel en Cima dark oak køkkenø med Milk højskabe. Milk er en naturlig del af køkkenet, ligesom mælk og småkager.

MILK white

21.021,-

Udforsk vores andre køkkendesign.

Bestil et møde.

Vi ved nyt køkken, bad eller garderobe er et stort projekt. Og vi vil gerne sikre os, at vi har god tid til at sætte os ind i dit projekt og svare på alle dine spørgsmål. Derfor opfordrer vi dig til at bestille et møde med os, så vi kan høre om dine planer uden afbrydelser. Møder er gratis og uforpligtende og en rigtig god idé, uanset hvor langt du er nået med dit projekt.