Farver til fronter

PAVIA -- landkøkkenet til den klassiske smag.

Dette er Pavia – en af vores største designpræstationer. På indersiden er Pavia spækket med moderne køkkendetaljer, og det er blandt de mest bæredygtige køkkener i vores sortiment. På ydersiden udmærker det sig ved at være klassisk i både design og greb. Og der er en årsag til denne traditionelle tilgang.

PAVIA

En sand klassiker -- i alle henseender.

Pavia er ikke kun designet til folk med klassisk smag, men også til klassiske huse. I mange huse kræver arkitekturen, rummets indretning eller endda historien, at man holder det klassisk for at respektere den overordnede æstetik. Derefter kan man introducere innovative ideer.

Men Pavia er ikke retro. Hvis du har øje for traditionel tømrerhåndværk, har du måske allerede bemærket, at vores designere har gjort rammerne slankere og skarpere. Faktisk har vi gentænkt og opfrisket hver dimension og hvert kendetegn ved det traditionelle landkøkkens skuffer og skabe for at give den traditionelle stil et moderne udtryk.

 

 

 

 

 

Tidløs -- og åben over for ny teknologi.

Med et klassisk køkken som Pavia kan du vælge mellem alle de moderne køkkenløsninger – intelligent skuffeindretning, rummelige skabe og integrerede hvidevarer. Derudover får du solide skabe af høj kvalitet fremstillet af genanvendte materialer og med et look, der tager kvalitet og tradition alvorligt.

Bæredygtighed -- lige ved hånden.

Det gælder om noget for Pavias fronter. De er lavet af genanvendte PET-plastflasker og har en særlig mat overflade, der holder Pavia køkkenet fri for hverdagens fingeraftryk. De er også nemme at rengøre. Dette er muligt takket være den særlige tekstur, som de genanvendte PET-plastfolier er præget med. 

SamtaleKøkken® – gør det til dit helt eget.

Magien i et SamtaleKøkken® handler ikke om specifikke mål eller layouts, men om, hvordan du bruger det og gør det levende. Det er den hjertelige latter, der genlyder fra væggene under familiemiddagen, den beroligende stilhed over en snack efter sengetid, den fælles forventning til kagen, der hæver i ovnen, og den hemmelighedsfulde hvisken over en kop te inden sengetid. Alle køkkener kan være et SamtaleKøkken®, uanset om I blot er et par eller en sprudlende familie.

Det er jeres historier, fælles oplevelser og dyrebare minder, der gør det levende. Så inviter glæden, samtalen og samværet indenfor – og oplev, hvordan køkkenet forvandles til hjertet i dit hjem med et ægte SamtaleKøkken®.

Læs mere om SamtaleKøkken®

PAVIA pure grey

69.925,-

Oplev Pavia -- i dit hjem.

PAVIA pure grey

69.925,-

PAVIA white

33.487,-

Udforsk vores øvrige køkkendesign.

Se alle vores køkkendesign