Hvornår skal jeg booke et projektmøde?

Når du er klar til at designe dit nye køkken, anbefaler vi, at du booker et projektmøde. Du har en god idé om den forventede timing, og hvordan dit køkken skal se ud, og du er parat til gå mere i detaljer.

Det vigtigste møde

Det er her, de store beslutninger træffes.

For nogle er dette det andet møde, fordi alle de indledende spørgsmål allerede er blevet besvaret under inspirationsmødet, og du ved, hvornår du er klar til at gå i gang med projektet. Inspirationsmødet er dog på ingen måde obligatorisk – du kan sagtens starte med et projektmøde, hvis du er fuldstændig klar over, hvad du vil og har alle målene og andre vigtige detaljer ved hånden.

Under mødet planlægger vores køkkenekspert alle detaljerne sammen med dig ved hjælp af vores avancerede software. Du ved, hvilket design du ønsker og med hvilke mål og elementer, og du kender timingen for dit projekt. Vi tegner dit nye køkken i fællesskab, og du får en 3D-tegning af, hvordan det kommer til at se ud. Der er derfor afsat to timer til mødet. 

Vi kan vise dig det endelige resultat i 3D og udarbejde et detaljeret tilbud til dig. 

Du kan stadig nå at ændre mening efter mødet, hvis du eksempelvis ønsker en bordplade i et andet materiale eller en anden farve, men det er vigtigt, at du er parat til at træffe beslutninger, når vi mødes.