Inspirationsmødet – hvornår skal jeg booke et?

AVOLIA arizona beige

69.223,-

Måske har du aldrig prøvet at få et nyt køkken eller lave en ombygning af hele boligen, så du har uden tvivl mange spørgsmål. Det kan være svært at vide, hvor man skal begynde. Det er netop det, vores inspirationsmøder er til for.

På mødet kan du udforske de nyeste designs og smarte løsninger, der er tilgængelige, og få en fornemmelse af, hvordan du vil have dit hjem til at se ud. Måske vil du vide, hvilke type bordplader der er mest ridsefaste? Eller måske kæmper du med drømmen om et køkken, et bad eller en garderobe, og et mindre problem bliver ved med at komme i vejen?

Dette er alle gode grunde til at tale med en professionel – og du behøver ikke engang at vide med sikkerhed, at du vil arbejde sammen med os om dit projekt. Vi er her for dig helt fra starten for at besvare alle dine spørgsmål og hjælpe dig med at finde den bedste løsning til dit projekt.

Tag dig tid til en snak, der bare er det – en snak

Vi kalder det inspirationsmødet, men vi har ikke et hemmeligt program, der på magisk vis inspirerer dig, andet end vores showroom. Der er ingen teknisk præsentation. Det er som regel bare en snak – nogle gange hen over skranken, men som regel går vi en tur rundt i vores showroom med en kop kaffe i hånden. 

Det første skridt på din rejse

Det giver selvfølgelig mening at tænke på inspirationsmødet som dit første møde med os, for det er her, vi besvarer alle dine indledende spørgsmål. Vi kommer omkring alle dine spørgsmål, og forhåbentlig går du inspireret herfra sammen med et tidspunkt for dit andet møde med os – det, hvor vi tegner dit nye køkken. 

Så et inspirationsmøde er netop det – et møde for at inspirere dig og åbne dine øjne for alle mulighederne for dit nye køkken, dit bad eller din garderobe. Her får du chancen for at stille alle dine spørgsmål og få ekspertrådgivning, inden du går i gang med den konkrete planlægning af dit projekt.

Book dit inspirationsmøde i dag, og kom i gang