Quooker vandhaner

Quooker har løftet niveauet for køkkenarmaturer markant. Få kogende vand direkte fra hanen – det er fantastisk praktisk, når der skal koges pasta eller kartofter – eller hvad end du har på menuen. Og en nem og effektiv måde at forbedre hygiejnen på ved hurtigt at skolde køkkenredskaber og andet. En Quooker en en fantastisk opgradering til ethvert køkken. Vælg mellem adskillige designs, så din Quooker passer ind til lige præcis dit køkken. Se vores udvalg her.

Quooker FLEX

FLEX er den nyeste innovation fra Quooker. En kogende vandhane med en fleksibel udtræksslange til varmt og koldt vand. Det gør skylning af salat og grøntsager nemt, ligesom rengøring af vasken eller et stort skærebræt. Takket være det ”kogende vand-stop” kan FLEX ikke give kogende vand når udtræksslangen er trukket ud. Derfor er hanen 100% sikker at bruge. FLEX fås i to finishes krom og rustfrit stål.

Quooker TwinTaps

Quooker TwinTaps er et sæt med den kogende vandhane og blandingsbatteri i samme design – altså to haner. Du kan også købe hanerne hver for sig. Den kogende vandhane er børnesikret og fastmonteret i køkkenbordet eller vasken. Alle Quooker haner (Fusion undtaget) kan reguleres op og ned i højden, så du kan fylde en stor gryde på køkkenbordet, frem for nede i vasken.

Quooker Fusion

Quooker Fusion er blandingsbatteri og kogende vandhane i ét og samme armatur, så du får koldt, varmt og kogende vand i samme hane.


Fusion er, som alle andre Quookerhaner, den eneste på markedet, hvor du har begge hænder fri til de mange rengørings- og hygiejneopgaver, der er i køkkenet.

Grebet til koldt og varmt vand er adskilt fra grebet til det kogende vand. Der åbnes for det kogende vand via et dobbelt-tryk-dreje greb for yderligere sikkerhed. Ydermere lyser grebet rødt ved berøring.
Fusion skifter omgående mellem koldt og kogende vand.