X-modulet til køkkenet

Med udgangspunkt i danske håndværkstraditioner – og i et væld af farver og kombinationer – giver X-modulet dig mulighed for at skabe et personligt udtryk som elegant opbevaringsmøbel til ethvert af hjemmets rum - selv køkkenet! De vendbare, tofarvede skydelåger uden beslag er indbegrebet af dansk design og håndværk. De massive egetræsbakker tilfører et smukt, naturligt look – og er samlet efter fingertapping-metoden.

X-modulets mange kombinationsmuligheder

De forskellige farvevalg på skydelågerne, samt træbakkerne i enten natureg eller mørk eg, giver dig mulighed for at kombinere et helt personligt møbel. Udtrykket kan let forandres afhængigt af sæson, humør eller andre behov ved blot at flytte placeringen af skufferne eller vende lågerne med et enkelt greb.  

Vælg mellem X-modulet i forskellige størrelser fra 120-200 cm. Vælg mellem de unikke, vendbare skydelåger i sort, hvid, grå, mørkeblå eller messing – og med enten sort eller mørkeblå bagside. Og vælg mellem træbakker i enten natureg eller mørk eg.

Udvisker linjerne mellem køkken og stue

X-modulet som køkkenmøbel

X-modulet kan integreres som del af det elegante Prato-køkken, hvor det traditionelle design møder et eksklusivt og minimalistisk udtryk. Som integreret køkkenmøbel er X-modulet designet til at udviske linjerne mellem køkken og resten af hjemmet på en naturlig og sofistikeret måde.

Med Prato får du et køkken med mange muligheder, der passer til netop dit liv, dine vaner og din smag.