Farver til fronter
Farver til greb

VEDA — ukompliceret og elegant.

Veda bliver nemt og hurtigt en del af dit hverdagsliv og giver dig én ting mindre at bekymre dig om. Det minimalistiske og nøje gennemtænkte danske design er også både funktionelt og ergonomisk. Det er derudover det mest bæredygtige køkken, vi indtil videre har skabt. Det har vi opnået ved hjælp af genanvendte PET-plastflasker og genanvendt MDF, så du kan nyde dit nye køkken med god samvittighed. Som vi sagde, er det én ting mindre at bekymre sig om.

VEDA

Ukompliceret enkelhed — dansk design, når det er bedst.

Veda er stærkt inspireret af det evigt foranderlige danske landskab og fås i fem farver: clean white, mossy green, light grey, dark oak og light oak. Alle farverne skaber en rolig og harmonisk stemning. Og det modsatte af det danske vejr – dansk designs ukomplicerede enkelhed. Veda emmer af klassisk funktionalitet og kan nemt integreres i dit hjem, hvor det hurtigt bliver en del af familien.

White kitchen with a kitchen island, tall cabinets and black handles

Valget er dit — sæt selv prikken over i'et.

Gør dit køkken lige så unikt som dig ved at vælge dine favoritter fra vores ergonomisk designede grebsfamilie. Uanset hvad der bedst repræsenterer din stil – Modern eller Minimalistic, Industrial eller Classic – så er hvert greb en smuk og funktionel tilføjelse til dit nye køkken. Eller foretrækker du grebsfri? Veda Touch er indbegrebet af minimalistisk enkelhed og giver dig et luksuriøst grebsfrit design til overraskende lave priser. Med dette funktionelle design får du en strømlinet oplevelse i dit køkken, hvor du nemt kan åbne skuffer og låger med blot et blidt tryk med fingrene, knæet eller endda hoften.

Genanvendte materialer — bæredygtig fra inderst til yderst.

Vi er en ambitiøs virksomhed i alt, hvad vi gør – især når det handler om at give dig det mest bæredygtige køkken. Kernen i Veda er fremstillet af genanvendt MDF, og vores folier er lavet af genanvendte PET-plastflasker. Træfronterne er FSC-certificerede, hvilket betyder, at alt træet kommer fra bæredygtige kilder. Med disse fronter af høj kvalitet, som er fremstillet af genanvendte materialer og ansvarligt indkøbt træ, er bæredygtighed inkluderet i prisen. 99% af køkkenet er genanvendeligt, så når du en dag har brug for forandring, behøver du ikke bekymre dig om klimabelastning.

Læs mere om vores bæredygtighedsmission her

SamtaleKøkken® – gør det til dit helt eget.

Magien i et SamtaleKøkken® handler ikke om specifikke mål eller layouts, men om, hvordan du bruger det og gør det levende. Det er den hjertelige latter, der genlyder fra væggene under familiemiddagen, den beroligende stilhed over en snack efter sengetid, den fælles forventning til kagen, der hæver i ovnen, og den hemmelighedsfulde hvisken over en kop te inden sengetid. Alle køkkener kan være et SamtaleKøkken®, uanset om I blot er et par eller en sprudlende familie.

Det er jeres historier, fælles oplevelser og dyrebare minder, der gør det levende. Så inviter glæden, samtalen og samværet indenfor – og oplev, hvordan køkkenet forvandles til hjertet i dit hjem med et ægte SamtaleKøkken®.

Læs mere om SamtaleKøkken®

VEDA Touch pure grey dark oak

85.969,-

Oplev Veda — i dit hjem.

VEDA Touch pure grey dark oak

85.969,-

Bestil et møde.

Vi ved nyt køkken, bad eller garderobe er et stort projekt. Og vi vil gerne sikre os, at vi har god tid til at sætte os ind i dit projekt og svare på alle dine spørgsmål. Derfor opfordrer vi dig til at bestille et møde med os, så vi kan høre om dine planer uden afbrydelser. Møder er gratis og uforpligtende og en rigtig god idé, uanset hvor langt du er nået med dit projekt.

VEDA — er ikke kun til dit køkken.

VEDA white

4.648,-

— til badeværelset.

Vælg Veda til dit badeværelse i forskellige farver for at skabe et anderledes udtryk.

—  — til garderoben i entréen.

Veda giver dig det perfekte sted til alt opbevaring i din entré.

Udforsk vores andre køkkendesign.

Se alle design