Vælg farver
Farver til fronter

MANO — det originale SamtaleKøkken®.

Mano køkkenet er en ægte klassiker. Det er løbende blevet forfinet til perfektion baseret på, hvordan du bor og lever. Med sin enkelhed, sine gennemtænkte løsninger og uendelige muligheder er køkkenet indbegrebet af dansk design. Det er det originale SamtaleKøkken® – hvor alle de gode samtaler og sene nætter finder sted, og hvor latter og liv fylder rummet.

MANO

Forfinet til perfektion — klassisk dansk design.

Mano er indbegrebet af dansk design med æstetik og funktionalitet i perfekt harmoni. Med de uendelige muligheder, det gennemtænkte håndværk og det klassiske udtryk er Mano dansk design, når det er bedst. Mano fås i en luksuriøs, mat mørkegrå farve og i smukt hvidt og sort træ. Med Mano træffer du et holdbart og bæredygtigt valg, da de hvide og de mørkegrå fronter er fremstillet af genanvendte PET-plastflasker.

Få fingrene i — det perfekte greb.

Mano betyder "hånd" på italiensk, og nøglen til Manos unikke udtryk er de gennemtænkte, integrerede greb. Vi har gennem årene formet grebene til perfektion, så de er ergonomiske og passer perfekt til hånden, når du åbner skuffer og låger.

Fortsæt stilen — med gennemgående linjer.

Når du vælger Mano, får du et kompromisløst design. Med Mano får du et design med smukke linjer hele vejen igennem, uanset hvordan du kombinerer skabene. Du vil bare elske det i dit køkken, uanset om du har en moderne loftlejlighed eller en klassisk familiebolig.

Oplev MANO — dansk design og håndværk, når det er bedst.

MANO — fordi livet leves i køkkenet.

MANO — er ikke kun til dit køkken.

— -- skab den perfekte garderobe.

Indret dit soveværelse med Mano og få masser af skabsplads.

— — skab en oase på dit badeværelse.

Byd også Mano indenfor på dit badeværelse.

Udforsk vores andre køkkendesign.

Se alle køkkendesign

Bestil et møde.

Vi ved nyt køkken, bad eller garderobe er et stort projekt. Og vi vil gerne sikre os, at vi har god tid til at sætte os ind i dit projekt og svare på alle dine spørgsmål. Derfor opfordrer vi dig til at bestille et møde med os, så vi kan høre om dine planer uden afbrydelser. Møder er gratis og uforpligtende og en rigtig god idé, uanset hvor langt du er nået med dit projekt.