BORDO -- skønhed og funktionalitet til overraskende lave priser.

Bordo er dansk design til overraskende lave priser, som fås i et udvalg af praktiske og funktionelle farver. Den ultramatte overflade i genanvendt PET er modstandsdygtig over for fingeraftryk og er indbegrebet af praktisk og æstetisk dansk design. Bordo fungerer perfekt som en selvstændig løsning til en overraskende lav pris, men kan også kombineres med eksempelvis en køkkenø i et andet design.

BORDO

Sort –- helt enkelt.

Sort er enkelhed i sin reneste form. Bordo har altid været sort. Sort er både et stilelement og en neutral baggrund for markante komponenter som eksempelvis en køkkenø i et andet design og en anden farve. Det er dog også en farve, som fungerer perfekt alene, hvis du ønsker Bordo i hele køkkenet. Valget er helt op til dig.  

Ultramat –- rengøringsvenlig overflade.

Bordo har en ultramat overflade i genanvendt PET og er modstandsdygtig over for fingeraftryk. Det gør den til en både æstetisk og praktisk løsning til køkkenet. Snavs, madrester eller våde fingeraftryk på lågerne tørres nemt væk med en fugtig klud.

Skab dit eget udtryk –- med vores forskellige greb.

Udtryk din personlige stil med vores forskellige greb, uanset om du er til et moderne, industrielt, klassisk eller minimalistisk look. Alle design passer perfekt til Bordo. Vi har også stilfulde matchende armaturer, så du kan skabe et gennemført Bordo design. Skab et køkken i din helt egen stil uden at sprænge budgettet. 

BORDO -- fordi livet leves i køkkenet.

Bestil et møde.

Vi ved nyt køkken, bad eller garderobe er et stort projekt. Og vi vil gerne sikre os, at vi har god tid til at sætte os ind i dit projekt og svare på alle dine spørgsmål. Derfor opfordrer vi dig til at bestille et møde med os, så vi kan høre om dine planer uden afbrydelser. Møder er gratis og uforpligtende og en rigtig god idé, uanset hvor langt du er nået med dit projekt.

Udforsk vores andre køkkendesign.