Vælg farver
Farver til fronter

BORDO – skønhed og funktionalitet til overraskende lave priser.

Forestil dig et køkken, der afspejler din personlige stil og både tager hensyn til dit budget og miljøet. Det er vores nye Bordo — kun til dig!Bordo bringer smukt dansk design ind i hjertet af dit hjem til overraskende lave priser. Det er moderne design med omhyggeligt udvalgte jordfarver, som giver dit køkken et friskt og moderne udtryk. Og det bedste af det hele er, at alt er fremstillet af både genanvendte og genanvendelige materialer. Så Bordo er et godt valg både for dig og for vores planet.

BORDO

Dansk design -- moderne farver.

Er du klar til at sætte dit personlige præg på din bolig? Dyk ned i vores moderne Bordo farvepalet. Vi har alt fra den elegante, sofistikerede sort, den jordvarme clay, den solfyldte arizona beige og nu den fredfyldte ro i blå. Du har et væld af farver lige ved hånden, som du kan bruge til at skabe præcist det udtryk du ønsker dig!

Kvik Bordo

Ultramat – rengøringsvenlig overflade.

Bordo har en ultramat overflade i genanvendt PET og er modstandsdygtig over for fingeraftryk. Det gør den til en både æstetisk og praktisk løsning til køkkenet. Snavs, madrester eller våde fingeraftryk på lågerne tørres nemt væk med en fugtig klud.

Skab dit eget udtryk – med vores forskellige greb og farver.

De matte Bordo farver – klassisk sort, moderne clay eller den silkebløde arizona beige og den nye beroligende blå – giver dig valget mellem meget forskellige udtryk i dit hjem. Udtryk din personlige stil med vores forskellige greb, uanset om du er til et moderne, industrielt, klassisk eller minimalistisk look. Vi har også stilfulde matchende armaturer, så du kan skabe et gennemført udtryk i dit nye køkken. Du kan også kombinere designet med andre farver eller tilføje et tvist af personlighed med vores ekstra koncepter såsom vores åbne hylder eller vores rillede glasskabe.

Se vores greb her

SamtaleKøkken® – gør det til dit helt eget.

I 1998 brugte vi vores indgående viden om vores liv i køkkenet til at introducere begrebet SamtaleKøkken®. Det er stadig et populært valg, fordi det bare passer til vores livsstil og boliger. Ethvert køkken kan være et SamtaleKøkken®

Vil du gerne vide mere om vores SamtaleKøkken®?

Samtalekøkkenet

Oplev Bordo – i dit hjem.

BORDO Clay

24.485,-

Bordo – skønhed og bæredygtighed til overraskende lave priser.

BORDO Clay

24.485,-

Bestil et møde.

Vi ved nyt køkken, bad eller garderobe er et stort projekt. Og vi vil gerne sikre os, at vi har god tid til at sætte os ind i dit projekt og svare på alle dine spørgsmål. Derfor opfordrer vi dig til at bestille et møde med os, så vi kan høre om dine planer uden afbrydelser. Møder er gratis og uforpligtende og en rigtig god idé, uanset hvor langt du er nået med dit projekt.

Udforsk vores øvrige køkkendesign.

Alle køkkenserier