Mød vores franchisetagere

Miguel Cabañes Zafon – Kvik Valencia + Kvik Alfafar

Miguel Zafon havde lovet en af sine venner, at han ville tage med ham til en franchisebegivenhed tilbage i 2019. Hans ven var på udkig efter sit næste forretningseventyr. Miguel, som dengang ejede en IT-virksomhed, havde ingen idé om, at det skulle blive starten på noget helt nyt også for ham. Han åbnede Kvik Valencia Sorni, da pandemien var på sit højeste i 2020, og åbnede sin anden butik, Kvik Alfafar, i 2023. 

Havde netop selv købt et nyt køkken

Miguel havde netop købt et nyt køkken til sin egen bolig, så da han så Kviks kataloger og prisliste, vidste han, at vores priser virkelig er overraskende lave. Han vidste, at det ville appellere til hans potentielle kunder.

Han syntes godt om vores overordnede koncept – dansk design til overraskende lave priser. Og han var helt solgt til den støtte, som Kvik ville give hans forretning – et smukt butiksdesign, tiltalende produkter, digital markedsføring, som betød, at han ville have bookinger fra allerførste dag, og ugentlige forsendelser, som giver ham mulighed for at færdiggøre kundernes drømmekøkkener meget hurtigere end konkurrenterne.

En mand med en plan

Miguel havde stor erfaring med at drive forretning, og selv om han ikke vidste ret meget om køkkener, vidste han, at nøglen til succes i forbindelse med den nye satsning var at finde de rigtige mennesker til sit team.

Da han havde fået styr på tingene i butikken med et stærkt salgsteam, rettede han sit fokus mod lageret. Det er her, de monterer køkkenerne på forhånd og sikrer, at installationen hos kunden forløber problemfrit. 

Det er to forskellige teams, og Miguel vidste, at det var vigtigt, at der var styr på begge sider af forretningen, så han udvalgte sit team med omhu og delte sin vision med dem. 

Lyt til Miguels historie i vores podcast

Jeg ønskede forandring og fandt ud af, at Kvik havde hele pakken, der forener design, køkkener og madlavning, som jeg elsker, med en moderne kundetilgang.
Miguel Zafon – Kvik Valencia & Kvik Alfafar

To butikker har hele tiden været planen

Miguel åbnede sin flotte lille butik i hjertet af byen i efteråret 2020, men det har hele tiden været planen at åbne en større butik i regionen Alfafar tæt på Valencia. Den lille bybutik var egentlig tiltænkt som en satellitbutik, men på grund af omstændighederne var det den første, der åbnede. Og Miguel og hans team solgte mere end 200 køkkener den lille butiks første år.

Butikken i Alfafar, som er noget større, åbnede i efteråret 2023. Den har vores nye, indbydende butiksdesign med masser af plads til mere uformelle samtaler, en rummelig designzone, hvor kunderne kan udforske materialer, og et område, hvor børnene kan lege, mens forældrene kigger på køkkener. 

Gør som Miguel – bliv en del af os i dag!

Start din egen Kvik rejse, og bliv en del af et vinderkoncept. 

Ansøg nu