Fire tips til, hvordan du kan upcycle dit køkken

AVOLIA clay

69.227,-

Du kan spille en aktiv rolle i at minimere din samlede miljøpåvirkning, når du køber et nyt køkken. Det mindst klimabelastende valg er at beholde dit køkken og give det en makeover! Vi har samlet fire tips til, hvordan du kan give dit hjem en køkkenfornyelse med et frisk nyt look, så det kan holde nogle år endnu.

Hvis du virkelig ønsker dig et mindre klimabelastende køkken, skal du tage udgangspunkt i dit eksisterende køkken og se, hvilke opdateringer du kan lave, så du kan have glæde af det nogle år endnu. Selvom nye køkkener er en stor del af vores forretning, er bæredygtighed så vigtigt for os, at vi ønsker at hjælpe dig med at beholde dit eksisterende køkken lidt endnu. Så lad os se på, hvordan du kan upcycle dit køkken og beholde det lidt endnu.

1. Udskift små detaljer

Undersøg, hvilke små detaljer du nemt kan udskifte mod din køkkenfornyelse. Det kan gøre en stor forskel blot at udskifte messinggreb med stålgreb eller ændre farven på listen mellem skufferne. Tilføj derefter nyt tilbehør for at understrege den nye stil eller farve.

KVIK TIP

Vi har udvidet vores sortiment af greb, og vores køkkener uden greb har detaljer, som du nemt og hurtigt kan udskifte og skabe et helt nyt look.

Se vores udvalg af greb

2. Udskift kun fronterne

Undersøg muligheden for at beholde skabene og kun udskifte fronterne. Tag nogle billeder og mål, og kig forbi til en uformel snak med din lokale køkkenekspert om mulighederne. Hvis du allerede har et Kvik køkken, bør det være muligt at foretage ændringen.

KVIK TIP

Hvis du vil opgradere dit køkken indvendigt, skulle du prøve vores rummelige indvendige skuffer eller vores smarte udtrækshylder til hjørneskabe.

Bestil tid i en butik tæt på dig

3. Udskift bordpladen og vasken

Bordpladen og vasken er prikken over i’et, og det er samtidig de dele af køkkenet, der bliver brugt mest. Blot ved at udskifte bordpladen kan du give køkkenet et frisk nyt udseende. Husk, at træ og laminat er de mest bæredygtige valg til bordpladen, og laminat er langt den mest økonomiske løsning.

KVIK TIP


Se vores 2 cm tykke bordplade i massivt træ og med den nye Supreme-behandling. Det er en revolutionerende ny behandling, som beskytter din træbordplade effektivt mod pletter og slid. Den forlænger samtidig levetiden for dit køkken betydeligt.

Udforsk vores bordplader her

4. Vælg en ny stil

Ny belysning, åbne hylder til lækkert tilbehør, en ny vægplade eller nye farver på væggene kan virkelig give fornyelse til dit køkkens udseende, uden at du behøver at udskifte noget.

KVIK TIP

Vidste du, at vi har et komplet katalog med elementer i dansk design, som kan give dit køkken et stilløft?

Udforsk vores Design zone katalog

Vil du vide mere?

— Tal med vores eksperter

– og find den mest bæredygtige løsning til dit projekt.

— Læs mere om vores bæredygtighedsmål

– læs om alt det, vi har nået, og om vores planer og ambitioner for den nærmeste fremtid.