Lad os tage en snak om monteringen af dit nye gør det selv-køkken

MILK white

21.022,-

Dit nye gør det selv-køkken er ankommet, og det er naturligt at have et par spørgsmål, inden du begynder at montere det. Det kommer til at blive godt, så længe du forbereder dig og gør forarbejdet. Så lad os komme i gang!

Forbered rummet

Uanset om dit gør det selv-projekt er stort eller småt, er der nogle tommelfingerregler:

Tjek gulvet

Er det plant? Gulvet er dit køkkens vigtige fundament. I de fleste tilfælde vil dine skabe hvile på gulvoverfladen, så sørg for, at gulvet er plant.

Lær dine vægge at kende

Sørg for, at du ved, hvad væggene er lavet af, og hvor ledningerne er – inde i eller på væggen. Eftersom du skal montere køkkenet på dem, skal de være stabile, og ved at kende væggene godt er du så forberedt som muligt.

Er blikkenslagere og elektrikere færdige med tilslutningspunkterne?

Hvis ikke, vil det være godt at få det på plads nu. Medmindre selvfølgelig dit projekt ikke behøver mere end de eksisterende tilslutningspunkter.

Må vi foreslå at starte med at se en video?

Montering og installation af et køkken består af flere underopgaver. Vores video giver dig et indledende overblik over et helt projekt. Dit specifikke projekt er sandsynligvis skabt lige efter din smag, og du kan finde nogle mere specifikke videoer i vores videobibliotek.

Monteringsvideoer