Farver til fronter

VARIO19 -- opfylder alle dine ønsker til garderoben.

Vario19 er det perfekte valg, hvis du har brug for en garderobe, der fremstår som en integreret del af rummet. Vario19 kan opfylde din drøm om et skræddersyet walk-in-closet eller en fantastisk åben garderobe fuld af intelligente løsninger – og til en garanteret overraskende lav pris.

VARIO19

-- forkæl dig selv med klassisk dansk design.

Walk-in-følelsen kræver nogle gange sit eget rum, men andre gange kan det være nok blot at bruge et hjørne af rummet. Det centrale element er en løsning, som holder styr på dit tøj og viser dig alle de muligheder, du kan lege med, hvis du har svært ved beslutte, hvad du skal have på. Her indbyder Vario19 til mange timer i din fantastiske garderobe. Vario19 er designet til at rumme stor variation, men med de samme proportioner og det samme design. Det gør det nemt for os at skræddersy din helt særlige garderobe.

VARIO19 white

26.236,-

-- få det helt, som du vil.

Dansk design er udsøgt håndværk og enkelhed med firkantede formater og praktisk funktionalitet. Det præsenterer samtidig dit tøj på den mest dekorative måde. Men Vario19 er mere end blot en walk-in-løsning. Du kan kombinere elementerne til en komplet selvstændig garderobe – som skræddersys efter mål, så den passer perfekt til rummet.

-- én løsning, mange varianter.

Vario19 er perfekt til opbevaring af dit tøj og fodtøj og andre dyrebare ting. Vario19 har alle de valgfrie funktioner, du kan drømme om som supplement til din garderobe, herunder skuffer med filtindtræk, udtrækkelige bøjlestativer, bakker og skohylder, og den præsenterer ikke blot dit tøj på flotteste vis, men passer også rigtig godt på det.

En anden valgmulighed er endegavle, som kan omdanne Vario19 til en komplet selvstændig garderobe. Du kan endda fuldende looket med Smart skydeldøre. Tag en snak med en af vores eksperter for at høre mere om alle dine muligheder.

Oplev Vario19.

VARIO19 white

26.236,-

Udforsk flere garderober i dansk design.

Udforsk flere danske designs

SMART black

8.618,-

SMART –- skydelåger.

OMBRA –- garderobeløsning til entréen.

VARIO19 white

26.236,-

Vario19 -– walk-in-closet.

Bestil et møde.

Vi ved nyt køkken, bad eller garderobe er et stort projekt. Og vi vil gerne sikre os, at vi har god tid til at sætte os ind i dit projekt og svare på alle dine spørgsmål. Derfor opfordrer vi dig til at bestille et møde med os, så vi kan høre om dine planer uden afbrydelser. Møder er gratis og uforpligtende og en rigtig god idé, uanset hvor langt du er nået med dit projekt.