Farver til fronter

SMART — det intelligente valg til din garderobe.

Du bliver overrasket over de mange ting, du kan gøre med skydedøre. De kan fungere som indgang til dit fantastiske walk-in-closet eller som baggrund for vægspejlet i fuld størrelse, der får værelset til at se større ud og gemmer tøjet pænt af vejen. Og de åbner i en rolig glidende bevægelse. Smart og De Luxe er vores to skydedørsløsninger, som udgør nøgleelementerne i vores skræddersyede garderobekoncept. Vi giver dig meget gerne en demonstration – måske hjemme hos dig selv?

SMART

SMART — fleksibel og med mange tilpasningsmuligheder.

Smart er også perfekt til at indrette en separat sektion eller et hjørne i rummet med en stilfuld skydedørsløsning. Smart kan også monteres på andre af vores moduler, eksempelvis Module 16, til en komplet garderobe med skydedøre. Smart ruller glat på skinnerne og fås med forskellige fyldninger, håndtag eller greb afhængigt af din smag og rummets design.

SMART black

8.618,-

SMART — den perfekte forside.

Du har sikkert ikke noget at skjule, men det samme gælder måske ikke for dit bryggers. Det kan være ret befriende at gemme alle VVS-installationerne og andre nødvendige installationer væk bag en flot afskærmning. Men Smart kan meget mere end det. Smart er en uundværlig del af vores skræddersyede garderobekoncept – og kan tilpasses til mange forskellige højder afhængigt af rummet. Højden til loftet kan være helt op til 2,73 meter for at være helt præcist – og der er stort set ingen grænser for bredden. Det giver dig mulighed for at omdanne husets mere skæve kroge til effektiv opbevaringsplads. Du kan også bruge Smart låger til at gemme vaskemaskinen og tørretumbleren væk.

SMART — kom helt tæt på dig selv.

Den giver dig måske ikke lige frem komplimenter, men en Smart spejlløsning kan udrette små mirakler for din indretning og få rummet til at større ud. Start dagen med den ultimative selfie hver eneste morgen. Medmindre du selvfølgelig foretrækker en af de andre seks slags finish, du kan vælge imellem. De har alle sammen det til fælles, at de ikke kræver gulvplads på samme måde som hængslede låger. Det er helt op til dig, hvilken løsning du vælger bag spejlet, men Vario19 kunne være et godt valg. 

SMART spejl

5.693,-

Udforsk flere garderober i dansk design.

Design

Bestil et møde.

Vi ved nyt køkken, bad eller garderobe er et stort projekt. Og vi vil gerne sikre os, at vi har god tid til at sætte os ind i dit projekt og svare på alle dine spørgsmål. Derfor opfordrer vi dig til at bestille et møde med os, så vi kan høre om dine planer uden afbrydelser. Møder er gratis og uforpligtende og en rigtig god idé, uanset hvor langt du er nået med dit projekt.