Book et møde – hvilket møde passer bedst til mig?

Vi tilbyder en række forskellige møder fra inspirationsmøder og møder hos kunden til projektmøder og onlinemøder, og vi har derfor udarbejdet denne korte vejledning som en hjælp til at finde det rigtige møde. Hvis du overvejer, om det nu også er vigtigt med alle disse møder, kan vi kun sige, at det er det! De er den bedste løsning til at få gratis, professionel rådgivning om dit projekt med hjælp fra din egen køkkenekspert. Det er her, du har mulighed for at stille alle dine spørgsmål og få klart indblik i det store projekt, du står overfor.

Hvorfor kalder vi det for møder?

Vores møder er helt uformelle og har hverken en særlig dresscode eller et bestemt mødested. så vi kunne lige så godt kalde dem for "samtaler ved køkkenbordet". Og så er de ovenikøbet helt gratis!

Vi kalder det for møder, fordi det er vigtigt at mødes og sikre, at vi forstår hinanden helt. Et nyt køkken, et nyt bad eller en ny garderobe er en stor beslutning, så det er vigtigt, at du har et godt forhold til din konsulent. Du samarbejder trods alt med vedkommende fra start til slut på dit projekt. Vores køkkener kommer ikke i en brun kasse med et færdigsamlet produkt indeni. De er skræddersyede løsninger, som inddrager alle de særlige aspekter i det mest centrale rum i dit hjem – og det er altid bedst at lægge alle brikkerne på bordet, inden vi går i gang med at samle puslespillet.

Book et møde  – og oplev forskellen

Når du booker et møde, er du sikker på, at vores konsulent har tid til at tale med dig. Du får konsulentens fulde opmærksomhed, så du kan fokusere på dit projekt, dine drømme og dit budget – og alt det, som gør hele forskellen for dit projekt. Du kommer samtidig godt fra start med en dedikeret rådgiver ved din side gennem hele projektet. Det er helt gratis, så der er ingen grund til at vente!

Hvor skal vi mødes?

I vores butik

Kom ind i butikken, og oplev alle vores design og materialer på helt tæt hold, så du ved, hvad der passer bedst til dig. Vi sørger for kaffen.

Hjemme hos dig

Vores dygtige køkkenekspert kommer hjem til dig med kufferten fuld af vareprøver, så I kan drøfte dit projekt lige der, hvor det hele kommer til at ske. Du sørger selv for kaffen.

Onlinemøde

Vi mødes over Zoom for at drøfte dit projekt. Så vi sørger begge selv for kaffen.