Sådan får du succes med at designe din nye entré

Entré, gang, korridor eller indgang. Vi ved, at dette rum har mange navne, og nogle gange har det så mange formål, at det at finde løsninger til dem kan komme i vejen for dine bedste ideer. Hvis du er i gang med at designe en bedre indgang, står vi bag dig hele vejen. Så lad os guide dig gennem denne labyrint af velkendte dilemmaer, der alle har en veldesignet løsning, som vi ynder at kalde dansk design!

Førstehåndsindtrykket holder længe, men med dansk design varer det ved

Hvis vinduer er husets øjne, så er entréen håndtrykket. Det er her, du byder dine gæster, venner og din familie velkommen, og de får det første indtryk af dig og dit hjem. Derfor er entréens udseende og design for mange mennesker vigtigere end andre designvalg.

Lad os præsentere dig for et enkelt designtrick: nemlig at bruge den samme designserie af skabe i din entré, som dine gæster senere vil se i dit køkken og andre steder i dit hjem.

Møbler til den smalle entré? Her er tre idéer

X-modulet

En opbevaringsløsning over de andre.

Legno

Ideel til endnu højere vægmontering

Smart skydedøre

Gem alle dine frakker og sko pænt væk.

Hvor mange møbler er der brug for i din entré?

Vi foreslår, at du overvejer svaret: "Ingen" – og vælger at omdanne gangen ved hjælp af indbyggede opbevaringsmøbler gemt i væggen. Det kan være en skydedørsgarderobe eller i dette tilfælde Bordo, der har masser af opbevaring i højden, og en bænk, hvor du kan sætte dig og snøre dine sko på vejen ud. 

MANO dark grey

22.866,-

Opbevaring i entréen – nok til at tage vægten af dine skuldre

I en almindelig entré er masser af opbevaringsrum noget af det vigtigste. De skal være perfekt egnet til sko og overtøj og også se fantastiske ud. Vi foreslår, at du overvejer højskabe for at optimere pladsen. Alle vores garderobeserier findes i flere mål. Vi har endda nogle i XXL, der giver ekstra opbevaringsplads. Se vores garderobedesign her.

Udforsk vores øvrige danske design til garderoben

Design