VEDA — velvære er minimalisme.

Veda vil helt enkelt og naturligt give dig de største fordele ved dansk design i dit badeværelse. Det er lyst og indbydende, og den geometriske skønhed kræver intet af dig om morgenen. Veda er der blot som en påmindelse om, at det opbevarer alle dine toiletsager for dig. Minimalismen understreges af det smukke greb, som du også selv vælger.

VEDA

VEDA — nøgen elegance.

Et Veda badeværelsesskab under dit spejl bliver helt naturligt en del af din morgen- og aftenrutine, men du opdager sandsynligvis hurtigt, at det vil inspirere til andre designvalg i dit badeværelse end blot de praktiske. Eftersom det er monteret på væggen, giver det dig mere gulvplads, og Vedas lyse matte overflade tilfører rummet en svævende elegance, der skaber grobund for andre enkle designvalg i resten af badeværelset. Vi anbefaler et lige så elegant armatur eller en integreret vask, der giver lidt personlighed til rummet. Hvis du har brug for inspiration, kan du se vores udvalg af vaske her – eller du kunne komme forbi en af vores Kvik-butikker?

— greb

Veda er minimalistisk og afslappet og helt uden attitude ud over den, du selv tilføjer designet. Du kan tilføje lidt kant til looket ved at vælge et traditionelt greb. Hvis du har brug for inspiration, kan du se vores udvalg af greb her – men vi vil også meget gerne se dig i en af vores Kvik-butikker.

VEDA — klar til storhed.

Veda er et minimalistisk design, som er lavet af FSC-certificeret træ og dermed er fuldt ud bæredygtigt. Selv den matte, holdbare folie er lavet af genanvendte PET-flasker. Badeværelsesskabets simple skønhed gør i sig selv et stærkt indtryk, og i et større badeværelse kan du nemt fuldende dit design med Veda højskabe. Kom forbi en af vores Kvik-butikker og få en præsentation. 

Hvis du allerede har planlagt, at du skal have et Veda køkken, kan du overveje også at få et Veda badeværelse. Det vil give en overraskende smuk sammenhæng i dit hjem – til endnu mere overraskende lave priser.

Måske har du planer om at ombygge eller måske endda udvide dit badeværelse. Vi foreslår at inkludere en af vores eksperter fra din nærmeste Kvik-butik tidligt i din planlægning. Mødet er gratis og uforpligtende, og selvom vi ikke sælger baderumsløsninger eller marmorfliser, så samarbejder vi både med håndværkere og entreprenører, der i deres arbejde tager udgangspunkt i vores danske design.

VEDA white

4.648,-

VEDA — ikke kun 
til dit bad.

— — også velvære til dit køkken.

Træf enkle valg på dit badeværelse med Veda, og brug samme enkelhed i dit køkken.

— — lige så elegant i entréen.

Med en Veda garderobe er dine afskedsstunder lige så elegante som dine "hej og velkommen"-øjeblikke.

Udforsk andre baddesign.

Se alle baddesign

Bestil et møde.

Vi ved nyt køkken, bad eller garderobe er et stort projekt. Og vi vil gerne sikre os, at vi har god tid til at sætte os ind i dit projekt og svare på alle dine spørgsmål. Derfor opfordrer vi dig til at bestille et møde med os, så vi kan høre om dine planer uden afbrydelser. Møder er gratis og uforpligtende og en rigtig god idé, uanset hvor langt du er nået med dit projekt.