Hvidt køkken med køkkenø og en bordplade af massivt træ
Farver til fronter

MANO – forfinet til perfektion.

Mød vores fantastiske køkken Mano, som vi har designet og forfinet, så det passer til din livsstil. Hver eneste lille krog vidner om dygtigt dansk design og håndværk, som du kender og elsker det — med gennemført enkelhed, gennemtænkte løsninger og uendelige muligheder. Oplev magien, når fingerspidserne glider hen over de diskrete integrerede greb, som er skræddersyet enkelhed.Mano fås i et væld af smukke farver —  klassisk hvid, dristig sort træ eller den dybe mørkegrå og den varme arizona beige. Med Mano får du et æstetiske, tidløse produkter fremstillet i genbrugsmaterialer, som er bæredygtige og holder i generationer.

MANO

Forfinet til perfektion – klassisk dansk design.

Nyd Manos symfoni af tidløs dansk elegance, som er indbegrebet af danske designtraditioner med skønhed og funktionalitet i perfekt harmoni. Mano er dansk design, når det er bedst, med uendelige kombinationsmuligheder, dygtigt håndværk og ikonisk udstråling.

Dyk ned i Manos nye og fortryllende farvepalette. Oplev den fløjlsbløde og varme arizona beige eller den lækre og elegante matte mørkegrå farve, eller vælg klassisk og tidløst hvidt eller sort træ.

Mano seriens fronter i arizona beige, hvid og mørkegrå er fremstillet af genanvendte PET-plastflasker, så du er sikker på at træffe et holdbart og bæredygtigt valg.

Sort køkken med køkkenø og farvede sorte fronter

MANO dark grey

88.894,-

Få fingrene i – det perfekte greb.

Mano betyder "hånd" på italiensk, og hjertet i Mano er en smuk synergi mellem form og funktion. Nøglen til Manos karakteristiske charme er det gennemtænkte design med diskrete integrerede greb. Vi har formet grebene med omhyggelig præcision og omhu i årenes løb, så de i dag er indbegrebet af ergonomisk perfektion. Hver gang du rækker ud for at åbne en skuffe eller låge, møder hånden det perfekte greb med en harmonisk blanding af flot æstetik og praktisk design. Det er gennemtænkt design i perfekt harmoni, hvilket gør, at alt går glat i din interaktion med Mano.

 

Fortsæt stilen – med gennemgående linjer.

Når du vælger Mano, omfavner du en kompromisløs designfilosofi, hvor form og funktion går op i en højere enhed. Et af Manos betagende elementer er de gennemførte elegante linjer, uanset hvordan du sammensætter skabene.

De ubrudte, smukke linjer tilfører designet en unik rytme og skaber en harmonisk og fortryllende visuel symfoni. Denne egenskab og Manos tidløse skønhed gør det til det elegante valg i ethvert køkken, hvad enten det er en moderne loftlejlighed eller en charmerende klassisk familiebolig. Mano kombinerer i alle detaljer gennemtænkt design og fejlfri funktionalitet, hvilket skaber et køkkenrum, du helt sikkert vil elske.

SamtaleKøkken® – gør det til dit helt eget.

I 1998 brugte vi vores indgående viden om vores liv i køkkenet til at introducere begrebet SamtaleKøkken®. Det er stadig et populært valg, fordi det bare passer til vores livsstil og boliger. Alle vores køkkener fås som et SamtaleKøkken®, men vi må indrømme, at Mano er vores favorit.

Vil du gerne vide mere om vores SamtaleKøkken®?

Samtalekøkkenet

Oplev Mano — dansk design og håndværk, når det er bedst.

Hvidt køkken med køkkenø og en bordplade af massivt træ

MANO hvid

92.505,-

Sort køkken med køkkenø og farvede sorte fronter
Sort trækøkken med køkkenø

MANO sera

62.335,-

MANO – fordi livet leves i køkkenet.

Hvidt køkken med køkkenø og en bordplade af massivt træ

MANO hvid

92.505,-

MANO – er ikke kun til dit køkken.

— -- skab den perfekte garderobe.

Indret dit soveværelse med Mano, og få masser af skabsplads.

— -- skab en oase på dit badeværelse.

Byd også Mano indenfor på badeværelset.

Udforsk vores øvrige køkkendesign.

Design