Farver til fronter

MILK –- byggemoduler til garderoben.

Milk er fleksibelt dansk design i sin mest uhøjtidelige form og den perfekte løsning til børneværelset med masser af opbevaringsplads til børnenes legetøj.

MILK

–- en garderobe i forklædning.

En skræddersyet garderobe kan udrette mirakler for teenageværelset. Vi foreslår, at du designer en løsning med solide rammer, som stadig taler til kreativiteten og ansporer familiens unge til at holde bare en lille smule styr på nogle af tilværelsens helt basale ting som for eksempel rent undertøj, den voksende samling af sneakers og sidste års hjemmestrikkede julegave fra tante Ruth.

 

 

 

 

-– et klassisk dansk design.

Dansk design er indbegrebet af funktionel æstetik, og vores funktionelle garderober kan nemt skræddersys til dine særlige behov. Det gælder også Milk. Du kan faktisk kombinere både garderobe- og tøjskabe med ekstra rummelige køkkenmoduler og få din helt egen utraditionelle løsning. Til stor glæde for familiens teenagere.

-– fyldt med intelligente løsninger.

Til den indvendige indretning af Milk kan du vælge mellem alle Kviks mange indretningskoncepter som intelligente bøjlesystemer og strømpebakker – og endda forskellige konstruktionsdetaljer som hængsler, der gør det muligt at have en løsning med dobbeltlåger.

MILK -- ikke kun til din garderobe.

Udforsk flere garderober i dansk design.

Udforsk flere garderobedesign

Bestil et møde.

Vi ved nyt køkken, bad eller garderobe er et stort projekt. Og vi vil gerne sikre os, at vi har god tid til at sætte os ind i dit projekt og svare på alle dine spørgsmål. Derfor opfordrer vi dig til at bestille et møde med os, så vi kan høre om dine planer uden afbrydelser. Møder er gratis og uforpligtende og en rigtig god idé, uanset hvor langt du er nået med dit projekt.