AEG

Challenge the expected

Vi er AEG. Vi er til for at omdefinere, hvad du forventer af dine husholdningsapparater, og derfor vil vi udfordre hverdagens grænser. Vi tror på ansvarlige innovationer, der skiller sig ud i dag og hjælper med at opbygge en bedre fremtid.

AEG EcoLine

Ydeevne. Effektivitet. Ingen kompromiser. Hver gang du bruger vores mest effektive produkter, hjælper den avancerede teknologi med at minimere miljøpåvirkningen. Og du kan forvente ydeevne uden at gå på kompromis.

Med AEG kan du sigte højt og agere ansvarligt.

AEG Matt Black Collection

Matt Black Collection tilbyder et bredt udvalg af hvidevarer i matsort til elegant køkkendesign, så du kan skabe dit unikke køkkenmiljø.

Den blev tildelt 2020 Red Dot-prisen i kategorien Produktdesign og iF Design-prisen.

Matt Black Køkken

Fremhævede Funktioner

SteamPro Ovn

"SteamPro multifunktionsovn med Steamify® gør det nemt for dig tilberede, bage, stege og dampe retter med præcision. Dens Sous-vide funktion laver mad mad langsomt for professionelle resultater."

Indutionskogesektion med emhætte

Denne duo kombinerer en induktionskogeplade med en kraftig integreret emhætte, så du ikke behøver at bekymre dig om en kogeplade og separat emhætte. Nu kan du planlægge dit køkkenindretning, som du ønsker det. Husk at inkludere den relevante reservedelspakke med dit køb.

ComfortLift Opvasker

ComfortLift® Dishwasher revolutionerer opvasken med verdens første løft-og-fyld kurv. Denne avancerede mekanisme løfter stativet til en behagelig højde for nem på og aflæsning.

Emhætte

SilenceTech Emhætten renser dit køkken for uønskede madlavningsdampe, mens den forbliver praktisk talt lydløs. Lad den praktisk talt lydløse betjening af denne emhætte hjælpe dig med at skabe den perfekte atmosfære i dit hjem.