NOLIAM -- gennemført diskret elegance.

Du har dine egne grunde til at ville have et hvidt køkken. Noliam blev oprindeligt designet i hvidt for at give hele dit køkkenområde et rent elegant udtryk. Elegancen rækker naturligvis længere end blot til overfladen. Noliam er ikke fremstillet ved hjælp af spånplader, men derimod genanvendt MDF beklædt med en særlig folie af genanvendte PET-flasker, som skaber den karakteristiske elegante hvide overflade. Lad fingrene glide hen over den glatte finish, som nemt holder til alle familiens daglige gøremål med sine praktiske slidstærke og rengøringsvenlige egenskaber.

NOLIAM

Dansk design –- rene elegante linjer.

Du har sandsynligvis bemærket dem nu: de elegante profillinjer ved skuffer, låger og bordplade. Grebene er indarbejdet i designet på den glatte genanvendte folie, og den integrerede profil giver fingrene et perfekt greb om de let glidende skuffer og låger. Denne funktion er stort set Noliams eneste designelement. Funktionelt dansk design – som altid til overraskende lave priser. Når først du åbner skuffer og låger, åbenbarer Noliam alle de funktioner, du går og drømmer om: intelligent skuffeindretning og integreret opvaskemaskine, køleskab eller fryser, der bare ser endnu mere cool ud i dette design. En indbygget ovn eller kogeplade i sort vil fungere rigtig godt som kontrast.

NOLIAM white

34.161,-

Slå dig løs -– vælg kontraster.

Noliams karakteristiske linjer giver dig et stærkt, solidt look og en perfekt mulighed for at kombinere med kontrastfarver, også til bordpladen. Du kan naturligvis vælge en bordplade i præcist den farve, du ønsker, og i dit foretrukne materiale, men vi foreslår en markant tyk bordplade, som passer perfekt til Noliams linjer.

Vælg XL -- når størrelsen gør en forskel.

Du overvejer måske et hvidt design, fordi farven får et mindre køkken til at synes større. Noliam er ingen undtagelse, men vores XL- og XXL-moduler er faktisk. Noliam fås i XL-moduler, der sammenlignet med standard køkkenmoduler tilbyder 15 % mere volumen på samme gulvplads. Helt enkelt. Med vores XXL-moduler får du 40 % mere plads. Vi foreslår, at du beder en af vores køkkeneksperter om at udarbejde et uforpligtende tilbud på Noliam baseret på dit specifikke layout. Som altid tilbyder vi overraskende lave priser.

Læs mere om XXL

Udforsk andre køkkendesign.

Bestil et møde.

Vi ved nyt køkken, bad eller garderobe er et stort projekt. Og vi vil gerne sikre os, at vi har god tid til at sætte os ind i dit projekt og svare på alle dine spørgsmål. Derfor opfordrer vi dig til at bestille et møde med os, så vi kan høre om dine planer uden afbrydelser. Møder er gratis og uforpligtende og en rigtig god idé, uanset hvor langt du er nået med dit projekt.