Bliv inspireret

Få inspiration til et landkøkken

PAVIA pure grey

69.926,-

Detaljerne er afgørende. Ikke alle synes om et minimalistisk og enkelt hvidt køkken. Du foretrækker måske noget lidt mere traditionelt. Det kommer måske også som en overraskelse, at detaljerne i et traditionelt landkøkken, herunder rammeprofiler og greb, kan se lige så flotte ud i en stor bylejlighed med højt til loftet som i et hus ude på landet.

Det er netop detaljerne fra låger med udskårne rammeprofiler til åbne hylder, der gør landkøkkenet til en klassiker. Det er heldigvis nemt at blive inspireret og overføre nogle af landkøkkenets charmerende detaljer til et moderne køkken, der opfylder nutidens behov.

 

Skab din helt egen stil ved at tage udgangspunkt i landkøkkenets forskellige detaljer, uanset om du er til det rustikke, det romantiske eller det mere moderne udtryk.

Romantisk varme

Elegante greb og låger med fine rammeprofiler kan give dit køkken lidt af landkøkkenets romantiske charme. Fuldend indretningen med keramik og vilde blomster for at skabe et ekstra varmt og hyggeligt udtryk. 

Udforsk vores grebskollektioner

Rustik charme

Giv dit køkken et mere rustikt udtryk med naturmaterialer, for eksempel en bordplade i træ eller sten. Du kan også vælge tilbehør i form af porcelæn, blomster eller kobbergryder, som fremhæver den landlige charme. 

Landlig idyl

Kombiner idyllisk landstil med dansk design, og skab et moderne udtryk i dit køkken. Brug landkøkkenets klassiske åbne hylder i dit køkken, og bevar samtidig køkkenets rene linjer og rolige balance.

Se, hvordan Ferro kan fuldende udtrykket

Pavia – det moderne landkøkken

PAVIA pure grey

69.926,-

Det moderne landkøkken

Det romantiske landkøkken er tilbage i en opdateret og moderne udgave med fine detaljer og elementer i kobber, messing og træ. Køkkenet udstråler hygge og simremad og skaber en rolig oase midt i en travl hverdag. Og det passer smukt både til den højloftede bylejlighed og sommerhuset på landet.