PRATO -- elegance i skyggerne.

Dit badeværelse bliver aldrig det samme igen efter Prato. Den matte overflade fører dine tanker hen på sandstrande, og den underspillede elegance udgør den perfekte scene til at fremvise alle dine yndlingsting.

PRATO

PRATO -- underspillet elegance.

Et enkelt Prato badeværelsesskab kan indeholde alle skønhedsprodukter og tilbehør til din morgenrutine, så du nemt kan gøre dig klar foran spejlet. Prato løber ikke med al opmærksomheden – derimod er vi sikre på, at du vil værdsætte, hvordan Prato understreger resten af rummets skønhed. Og så meget mere grund til at vælge en udsøgt vask, ikke? For inspiration kan du se vores udvalg af badeværelsesvaske her – men for at få en fornemmelse af det matte designs kvaliteter anbefaler vi dig at komme og besøge en af vores Kvik-butikker. 

PRATO grå

8.938,-

PRATO -- helt ned i detaljen.

Alle detaljerne i Prato er diskrete og præcise, så når du rækker ud for at åbne en låge eller en skuffe, vil du opdage, at grebet er integreret i overfladen. En udskåret profilkant, der er malet sort på bagsiden for at opnå et skarpt grafisk udtryk. Du kan åbne låger og skuffer med blot én finger. Dermed har du let adgang til skabets eller skuffens indvendige del, som du kan inddele med indretningssystemer efter eget valg. Når du skal lukke igen? Uden greb kræver det blot et lille skub med hånden, og samtidig kan du nyde den fløjlsbløde følelse af Pratos hovedelement: den matte overflade. Og som en ekstra detalje er overfladen beskyttet mod fingeraftryk.

PRATO -- et større design.

Prato er et diskret og præcist design, som er lavet af FSC-certificeret træ og dermed bæredygtigt. Selv den matte, holdbare folie er lavet af genanvendte PET-flasker. Badeværelsesskabets underspillede look gør i sig selv et stærkt indtryk, og i et større badeværelse kan du nemt fuldende dit design med Prato højskabe. Kom forbi en af vores Kvik-butikker for en præsentation. 

Hvis du allerede har planlagt, at du skal have et Prato køkken, kan du overveje også at få et Prato badeværelse. Det vil give en overraskende smuk sammenhæng i dit hjem – til endnu mere overraskende lave priser.

Hvis du har planer om at ombygge dit badeværelse, måske endda udvide det, foreslår vi, at du inkluderer en af vores eksperter fra din nærmeste Kvik-butik tidligt i din planlægning. Mødet er gratis og uforpligtende, og selvom vi ikke sælger baderumsløsninger eller marmorfliser, så samarbejder vi både med håndværkere og entreprenører, der i deres arbejde tager udgangspunkt i vores danske design.

PRATO grå

8.938,-

PRATO -- ikke kun til dit bad.

— -- lige så diskret i dit køkken.

Med Prato i dit badeværelse kan du vise din forkærlighed for detaljer, og den samme kærlighed kan du føre videre i dit køkken.

White kitchen with a kitchen island and tall cabinets

Udforsk vores andre køkkendesign.

Vælg mellem et stort udvalg af danske design!

Udforsk andre baddesign.

Se alle baddesign

Bestil et møde.

Vi ved nyt køkken, bad eller garderobe er et stort projekt. Og vi vil gerne sikre os, at vi har god tid til at sætte os ind i dit projekt og svare på alle dine spørgsmål. Derfor opfordrer vi dig til at bestille et møde med os, så vi kan høre om dine planer uden afbrydelser. Møder er gratis og uforpligtende og en rigtig god idé, uanset hvor langt du er nået med dit projekt.