NOLIAM –- naturlig elegance.

Noliam er den perfekte makker til dine morgenritualer – eventuelt kombineret med en farvet vask eller blot som en lys kontrast til mørke nuancer på vægge og gulve. Noliams store indvendige dybde er perfekt til opbevaring af alle dine daglige accessories, hårtørreren og andre toiletartikler, så du har dem lige ved hånden foran spejlet.

NOLIAM

NOLIAM –- flot indretning til badeværelset.

Noliams minimalisme fungerer altid strålende, også selvom den ikke skal spille hovedrollen. Noliam er et stærkt fundament for din drømmevask – og hvis du har brug for inspiration, er her en oversigt over vores håndvaske. Du kan også vælge blot at kigge forbi en af vores Kvik-butikker.

NOLIAM –- enkelhed helt uden greb.

Noliam er et godt eksempel på enkelt og fremtrædende dansk design: Det integrerede greb passer godt til hånden og giver nem adgang til dit indhold. Grebet danner en bred linje og skaber et solidt stilfuldt udtryk, som du kan lade gå igen i resten af dit badeværelsesdesign.

NOLIAM –- klar til en ledende rolle.

Noliam er et minimalistisk design, som er lavet af FSC-certificeret træ, og med foliefronter i holdbar genanvendt PET-plast.

Noliams repertoire slutter ikke med et enkelt skab til badeværelset. Du kan nemt fuldende looket med eksempelvis et Noliam skab til håndklæder. Kig ind i en af vores Kvik-butikker, og få et overblik baseret på dine konkrete ideer.

Tilføj et elegant udtryk i hele boligen ved at vælge Noliam til både køkkenet og badeværelset – og til endnu mere overraskende lave priser.

Hvis du har planer om at ombygge dit badeværelse, måske endda udvide det, foreslår vi, at du inkluderer en af vores eksperter fra din nærmeste Kvik-butik tidligt i din planlægning. Mødet er gratis og uforpligtende, og selvom vi ikke sælger baderumsløsninger eller marmorfliser, så samarbejder vi både med håndværkere og entreprenører, der i deres arbejde tager udgangspunkt i vores danske design.

NOLIAM white

2.797,-

NOLIAM –- ikke kun til dit bad.

— -- udforsk vores andre køkkendesigns.

Vælg mellem et stort udvalg af danske designs!

Udforsk andre baddesign.

Se alle baddesign

Bestil et møde.

Vi ved nyt køkken, bad eller garderobe er et stort projekt. Og vi vil gerne sikre os, at vi har god tid til at sætte os ind i dit projekt og svare på alle dine spørgsmål. Derfor opfordrer vi dig til at bestille et møde med os, så vi kan høre om dine planer uden afbrydelser. Møder er gratis og uforpligtende og en rigtig god idé, uanset hvor langt du er nået med dit projekt.