Farver til fronter

NOLIAM – naturlig elegance.

Noliam er den perfekte makker til dine morgenritualer – eventuelt kombineret med en farvet vask eller blot som en lys kontrast til mørke nuancer på vægge og gulve. Noliams store indvendige dybde er perfekt til opbevaring af alle dine daglige accessories, hårtørreren og andre toiletartikler, så du har dem lige ved hånden foran spejlet.

NOLIAM

NOLIAM – flot indretning til badeværelset.

Noliams minimalisme fungerer altid strålende, også selvom den ikke skal spille hovedrollen, men overlader pladsen til andre. Ud over den traditionelle hvide farve fås serien nu også i både arizona beige og wood. 

NOLIAM – enkelhed helt uden greb.

Noliam er et godt eksempel på enkelt og fremtrædende dansk design: Det integrerede greb passer godt til hånden og giver dig nem adgang til dit indhold. Grebet danner en bred linje og skaber et solidt stilfuldt udtryk, som du kan lade gå igen i resten af dit badeværelsesdesign.

NOLIAM white

2.866,-

NOLIAM – klar til en ledende rolle.

Noliam har et minimalistisk design og er fremstillet af træ fra bæredygtige skovbrug og med foliefronter i holdbar genanvendt PET-plast.

Noliams repertoire slutter ikke med et enkelt skab til badeværelset. Du kan nemt fuldende looket med eksempelvis et Noliam skab til håndklæder. Kig ind i vores showroom, og få et overblik baseret på dine konkrete ideer.

Tilføj et elegant udtryk i hele boligen ved at vælge Noliam til både køkkenet og badeværelset – og til endnu mere overraskende lave priser.

Vil du udforske flere design til badeværelset?

— MILK – til overraskende lave priser.

Milk er et oplagt valg, hvis du vil have mere ud af budgettet.

— KVIKSETS – hvis du er til standardstørrelser

KvikSets er et oplagt valg, hvis du har brug for standardstørrelser.

Bestil et møde.

Vi ved nyt køkken, bad eller garderobe er et stort projekt. Og vi vil gerne sikre os, at vi har god tid til at sætte os ind i dit projekt og svare på alle dine spørgsmål. Derfor opfordrer vi dig til at bestille et møde med os, så vi kan høre om dine planer uden afbrydelser. Møder er gratis og uforpligtende og en rigtig god idé, uanset hvor langt du er nået med dit projekt.