Dine favoritdesigns i nye farver.

Udforsk dem her

Hvad er du interesseret i?

Jegerinteressereti
,ogjegvilgerne
  • Det var os, der introducerede begrebet SamtaleKøkken®

   Du har sikkert hørt begrebet SamtaleKøkken®, men vidste du, at det var os, som introducerede det i 1998? Filosofien bag er enkel: Køkkenet er hjemmets naturlige samlingspunkt. Det er her, vi samles for at lave mad, hygge os og føre dybe samtaler. Det er her, vi får arbejdet fra hånden, nyder en stille kop kaffe eller hygger os med en bog eller et spil, og det er her, vi synger med på sange i radioen, mens vi laver mad. Det er her, vi griner og græder, danser og lever. Det er her, hverdagen bliver overraskende og weekenden magisk. Det er rummet, hvor alle ønsker at være og være med.

   Læs mere om SamtaleKøkken®

   AVOLIA clay

   69.605,-

  • Dansk design -- til overraskende lave priser.

   Vores nøje udvalgte kollektion af køkkener i dansk design giver dig al den skønhed, funktionalitet og moderne stil, du ønsker, til en overkommelig pris. Vores udvalg af farver – fra klassisk hvid og mosgrøn til grå og sorte nuancer over i naturligt træ – sikrer dig et smukt køkken i et holdbart og tidløst design. 

   Se vores køkkendesign
   Green kitchen with a wine refrigerator and a wooden worktop

   OMBRA green

   60.378,-

  • Bæredygtige køkkendesign — til alle.

   Vi anvender så mange genbrugsmaterialer i vores produkter som muligt — derfor bruger vi genanvendt PET-plast til vores fronter. Vi bruger også genanvendt MDF, og vores spånplader kommer fra kilder, som benytter genanvendelse. Alt vores nye træ kommer fra certificerede bæredygtige skovbrug. Vi vil skabe produkter, der kan genanvendes, når de er udtjente. Vi mener også, at bæredygtighed er for alle, og derfor har alle vores køkkener et tidløst design og er fremstillet med anvendelse af genbrugsmaterialer. At købe et nyt køkken er et godt valg, særligt hvis du vælger et i holdbar kvalitet, som kan genanvendes, når det er tid til et nyt. 

   Få mere at vide om vores bæredygtighedsrejse
   White kitchen with a kitchen island, tall cabinets and black handles