Hemmeligheden ved en Kvik garderobe

SMART black

8.618,-

Du har sikkert en plan for, hvordan din bolig er organiseret, som stemmer overens med både din personlige stil og dit budget. Vidste du, at alle vores garderobeløsninger er skræddersyede og fremstilles efter mål? Det er hemmeligheden ved vores garderober. Læs denne vejledning for at få mere at vide om skræddersyede garderobeløsninger med dansk design til en overraskende lav pris.

— er en gentænkning af traditionelle skabsløsninger.

Vi har alle sammen brug for opbevaring til vores ting, uanset om det er frakker og sko i entréen eller vores elskede samling af sneakers eller julepynten i de 11 måneder om året, hvor den ikke er i brug. Det sidste, vi har brug for, er endnu et præfabrikeret skab i standardstørrelse, som ikke helt opfylder formålet. 

Det er bedre at skabe et omfattende system til organisering af dine ejendele, som er naturligt integreret i rummet, og som matcher din personlige stil. Vi kalder det for en garderobe, og vi har skræddersyede løsninger både til soveværelset, entréen, vaskerummet, bryggerset og selv kontoret og børneværelset. Nu tænker du måske, at skræddersyet lyder dyrt, men som med alt andet, vi laver, kan vi tilbyde det til en overraskende lav pris.  

Se alle vores garderobedesign

VARIO19 white

26.236,-

Udforsk garderobedesign til din entré

OMBRA white

– til entréen.

MANO dark grey

22.866,-

MANO dark grey

– til entréen.

1. Tænk skræddersyet – ALLE vores garderobeløsninger er skræddersyede. Vi tilpasser løsningen til dit rum baseret på dine egne opmålinger. Det er standardløsningen hos os, så det er slut med præfabrikerede løsninger, der ikke passer optimalt. 

2. Tænk i højden – gulv til loft-løsninger giver ekstra opbevaringsplads øverst i rummet, og vores skydelåger har en højde på op til 270 cm. Det gør det muligt for dig at inddrage plads, som eller ikke ville blive udnyttet. 

3. Prøv at tænke uden om låger — vælg frit mellem hængslede låger, skydelåger eller et åbent system, men husk, at skydelåger og åbne design frigør ekstra plads og skaber følelsen af en walk-in-løsning selv i et mindre rum.

4. Tænk på andet end blot tøj -- med de rigtige indvendige skabe kan du vælge at opbevare og fremvise alle dine accessories, herunder sko, bælter, tasker eller makeup, eller skjule det hele bag en skydelåge. Det er helt op til dig.

5. Tænk på pladsen –- hvilke områder af soveværelset er ikke allerede optaget af sengen, kommoder eller vinduer? De resterende områder – uanset deres aktuelle indhold – kan indgå i din garderobeløsning, som vi fremstiller til dine helt særlige pladsbehov.

6. Tænk på stilen –- alle vores danske design er minimalistiske, så de indeholder en masse funktionalitet på måder, som nemt passer til eller endda fremhæver din personlige stil.

Vi sælger ikke standardløsninger, men designer og leverer løsninger, som opfylder den enkelte kundes specifikke behov.

— Claus Johnsen, chef for Category Management & Design, Kvik