AVOLIA

Avolia har en ultramat genanvendt PET-overflade med en kerne af genanvendt træ, som også kan genanvendes, når du skifter badeværelset ud igen om mange år. Overfladen er meget holdbar og modstår fingeraftryk, så den er ekstra nem at rengøre. Vælg, om grebene skal have et kontrastfyldt eller ensfarvet look – det er helt op til dig.

Avolia

Avolia understreger din stil i hele boligen

Dette tone-i-tone-look er måske ikke lige dig, men det er et godt eksempel på, hvordan du kan bruge Avolia til at give badeværelset dit eget personlige udtryk! Når du har valgt farve, kan du fuldende designet med et af de mange kombinerede integrerede greb, som fås med både ramme og baggrund i ni forskellige nuancer.

Så hvis du allerede har valgt Avolia til køkkenet, kan du fuldende stilen ved at vælge et greb i en diskret variant til badeværelset. 

 

 

Et lille skab med et stort udtryk til badeværelset

Stil og præferencer er ganske vist forskellige, men Avolias ultramatte finish giver en intensitet, som uundgåeligt drager opmærksomheden, så du får lyst til lige at røre, også selvom det blot er et enkelt skab under spejlet. Det grafiske udtryk skaber linjen i rummet. Det skal være .... minimalistisk? Det er naturligvis helt op til dig.

 

 

Udforsk vores øvrige baddesign

Design