Vores bæredygtighedsmission

— produceret med den næste generation i tankerne.

Vores produktion er allerede

CO2-positiv fra 2021.

Vi er en ambitiøs virksomhed i alt, hvad vi gør. Vi er konstant innovative for at levere på vores mission, som er at give dig dansk design af høj kvalitet til overraskende lave priser. I vores bæredygtighedsarbejde har vi den samme tilgang. Vores produktion i vores danske hovedkvarter blev CO2-positiv i 2021, og vi bevæger os fremad og arbejder hårdt sammen med vores leverandører mod vores mål om, at hele vores forsyningskæde skal være CO2-neutral i 2025. 

De initiativer og ændringer, vi hidtil har sat i gang på vores rejse, har allerede reduceret vores CO2-udledning med over 60%. Herfra vil vi fortsætte med at lære og forbedre, og sørg for, at vores køkkener er designet og produceret i de kommende generationer. Vores ambition for 2020 er at reducere vores CO2-udledning med yderligere 24%.

Vi arbejder hårdt på

— ansvarlige flatpacks.

En vigtig del af vores koncept er vores effektive transport af flade pakker. Vi samler vores køkkener i din lokale Kvik-butik, mens branchestandarden er at samles på fabrikken. Vores logistikløsning med flade pakker resulterer i mindre CO2-udledning, da vi kan transportere 6 gange flere køkkener på hver lastbil.

Få mere at vide om vores leverings- og installationsservice
Vores produkter er

— designet til at holde.

Vi laver tidløst dansk design med materialer af høj kvalitet fra ansvarlige ressourcer. Vores udvidede garantier afspejler vores stærke tro på langtidsholdbare produkter. Vores køkkener er altid lavet med design og funktion i perfekt harmoni for at sikre, at hjertet af dit hjem er et bæredygtigt valg, der vil være der for at bruge og nyde i mange år.

Se vores køkkendesign her

Vi genbruger i gennemsnit 40 plastflasker pr. 60 cm front og gør dem til en køkkenfront af høj kvalitet, der vil vare i de kommende år.

— Claus Johnsen
Leder af Category management & Design, Kvik.

Vores skridt i retning af en mere bæredygtig fremtid.

— Certificeret træ.

Vi begyndte at bruge certificeret træ i udvalgte produkter i 2013. Vi har forpligtet os til bæredygtigt skovbrug, og siden sommeren 2020 har vi kun brugt certificeret bæredygtigt træ i alle vores køkkener, bade og garderobeskabe.

— Genbrugsprodukter.

Vi stræber efter kun at bruge bæredygtige og helst genanvendte materialer. Siden slutningen af 2020 er alle vores forpurrede fronter lavet med genanvendte PET-plastflasker. Det betyder, at vi vil genbruge 10,5 millioner plastflasker om året og gøre dem til langtidsholdbare forbrugsgoder.

— Vedvarende energi.

Siden 2019 har vores fabrik og kontor udelukkende drevet vedvarende energi, og al belysning er blevet ændret til LED for at spare energi. Disse ændringer har reduceret vores energiforbrug betydeligt.

Kvik produktion CO2-positiv fra 2021.

 

Kvik & FN's verdensmål.

 

FN's verdensmål er en samling af 17 verdensmål, der skal være en "plan for at opnå en bedre og mere bæredygtig fremtid for alle". Hos Kvik har vi valgt at fokusere på 4 konkrete mål – og vi er dedikerede til at ændre den måde, vi driver forretning på med den næste generation i tankerne.
De 4 mål Kvik har valgt at fokusere på er:

Mål nr. 8: Anstændigt arbejde og økonomisk vækst.
Mål nr. 12: Ansvarlig produktion og forbrug.
Mål nr. 13: Klimaindsats.
Mål nr. 16: Fred, retfærdighed og stærke institutioner.

Ballingslöv International Sustainability report 2021.

Kvik er en del af den svenske koncern Ballingslöv International AB. Ballingslöv International AB udgiver hvert år en rapport, der beskriver initiativer og fremskridt inden for bæredygtighed i koncernens virksomheder.

Læs hele rapporten her