Vores bæredygtighedsmission

— produceret med den næste generation i tankerne.

Vi arbejder hårdt på

— ansvarlige flatpacks.

En vigtig del af vores koncept er vores effektive transport af flade pakker. Vi samler vores køkkener i din lokale Kvik-butik, mens branchestandarden er at de samles på fabrikken. Vores logistikløsning med flade pakker resulterer i mindre CO2-udledning, da vi kan transportere 6 gange flere køkkener på hver lastbil.

Få mere at vide om vores leverings- og installationsservice
Vores produkter er

— designet til at holde.

Vi laver tidløst dansk design med materialer af høj kvalitet fra ansvarlige ressourcer. Vores udvidede garantier afspejler vores stærke tro på langtidsholdbare produkter. Vores køkkener er altid lavet med design og funktion i perfekt harmoni for at sikre, at hjertet af dit hjem er et bæredygtigt valg, der vil være der for at bruge og nyde i mange år.

Se vores køkkendesign her
Green kitchen with a wine refrigerator and a wooden worktop

OMBRA green

61.907,-

Vores skridt i retning af en mere bæredygtig fremtid.

— — certificeret ansvarligt skovbrug

Vi begyndte at bruge certificeret træ i udvalgte produkter i 2013. Vi har forpligtet os til bæredygtigt skovbrug, og siden sommeren 2020 har vi kun brugt certificeret bæredygtigt træ i alle vores køkkener, bade og garderobeskabe.

Green kitchen with integrated handles and a wooden worktop

Genbrugsprodukter.

Vi stræber efter kun at bruge bæredygtige og helst genanvendte materialer. Siden slutningen af 2020 er alle vores forpurrede fronter lavet med genanvendte PET-plastflasker.

Vedvarende energi.

Siden 2019 har vores fabrik og kontor udelukkende drevet vedvarende energi, og al belysning er blevet ændret til LED for at spare energi. Disse ændringer har reduceret vores energiforbrug betydeligt.

Det er en rejse

 

Kvik & FN's verdensmål.

 

FN's verdensmål er en samling af 17 verdensmål, der skal være en "plan for at opnå en bedre og mere bæredygtig fremtid for alle". Hos Kvik har vi valgt at fokusere på 4 konkrete mål – og vi er dedikerede til at ændre den måde, vi driver forretning på med den næste generation i tankerne.
De 4 mål Kvik har valgt at fokusere på er:

Mål nr. 8: Anstændigt arbejde og økonomisk vækst.
Mål nr. 12: Ansvarlig produktion og forbrug.
Mål nr. 13: Klimaindsats.
Mål nr. 16: Fred, retfærdighed og stærke institutioner.

Ballingslöv International Sustainability report 2022.

Kvik er en del af den svenske koncern Ballingslöv International AB. Ballingslöv International AB udgiver hvert år en rapport, der beskriver initiativer og fremskridt inden for bæredygtighed i koncernens virksomheder.

Læs hele rapporten her