AVOLIA – den perfekte kombination af form og funktion.

Avolia har en ultramat genanvendt PET-overflade med en kerne af genanvendt træ, som også kan genanvendes, når du skifter køkkenet ud igen om 20 år. Overfladen er meget holdbar og modstår fingeraftryk. Avolia designet med de fleksible greb kombinerer æstetik med funktionalitet og tager minimalisme og enkelhed til et helt nyt niveau. Vælg, om du vil have et kontrastfyldt eller ensfarvet look. Det er helt op til dig.

AVOLIA

Ergonomisk dansk design.

Avolias integrerede grebsdesign, der er skabt specielt til os, har et sublimt ergonomisk greb og er samtidig smukt og tidløst i sit udtryk. Med deres ideelle placering på skuffer og skabe behøver du ikke at bøje dig for at nå og åbne dem. Det er dansk design!

Moderne fleksibelt udtryk.

Vælg Avolia i moderne clay eller fantastisk arizona beige, og giv det dit helt eget personlige udtryk med et stænk af farve til de integrerede greb, eller kombiner det med et af vores andre køkkendesign i træ. Vælg, om du vil have et kontrastfyldt eller ensfarvet look. Det er helt op til dig. Du kan give dit hjem præcis det look, du ønsker.

Højteknologisk bæredygtig overflade.

Avolia har en ultramat genanvendt PET-overflade med en kerne af genanvendt træ. Overfladen er meget holdbar og modstår fingeraftryk, så den er nem at rengøre efter dine kulinariske udfoldelser. Når det har tjent dig i mange år i dit køkken, er Avolia derudover 99 % genanvendeligt.

SamtaleKøkken® – gør det til dit helt eget.

Magien i et SamtaleKøkken® handler ikke om specifikke mål eller layouts, men om, hvordan du bruger det og gør det levende. Det er den hjertelige latter, der genlyder fra væggene under familiemiddagen, den beroligende stilhed over en snack efter sengetid, den fælles forventning til kagen, der hæver i ovnen, og den hemmelighedsfulde hvisken over en kop te inden sengetid. Alle køkkener kan være et SamtaleKøkken®, uanset om I blot er et par eller en sprudlende familie.

Det er jeres historier, fælles oplevelser og dyrebare minder, der gør det levende. Så inviter glæden, samtalen og samværet indenfor – og oplev, hvordan køkkenet forvandles til hjertet i dit hjem med et ægte SamtaleKøkken®.

Læs mere om SamtaleKøkken®

AVOLIA clay

69.227,-

Oplev Avolia -– i dit hjem.

AVOLIA clay

69.227,-

AVOLIA -- den perfekte kombination af form og funktion.

AVOLIA clay

69.227,-

Udforsk vores øvrige køkkendesign.

Design