AVOLIA -– den perfekte kombination af form og funktion.

Avolia har en ultramat genanvendt PET-overflade med en kerne af genanvendt træ, som også kan genanvendes, når du skifter køkkenet ud igen om 20 år. Overfladen er meget holdbar og modstår fingeraftryk. Ved at kombinere æstetik med funktionalitet tager Avolia-designet med de fleksible greb minimalisme og enkelhed til et helt nyt niveau. Vælg, om du vil have et kontrastfyldt eller et monokromatisk look. Det er helt op til dig.

AVOLIA

Ergonomisk dansk design.

Avolias integrerede grebsdesign, der er skabt specielt til os, har et sublimt ergonomisk greb med et smukt og tidløst udtryk. Med deres ideelle placering på skuffer og skabe behøver du ikke at bøje dig for at nå og åbne dem. Det er dansk design!

Moderne fleksibelt udtryk.

Vælg Avolia i intens black, moderne clay eller fantastisk arizona beige, og giv det dit helt eget personlige udtryk med et stænk af farve til de integrerede greb, eller kombiner det med et af vores andre køkkendesign i træ. Vælg, om du vil have et kontrastfyldt eller et ensfarvet look. Det er helt op til dig. Du kan give dit hjem præcis det look, du ønsker.

black

44.962,-

Højteknologisk bæredygtig overflade.

Avolia har en ultramat genanvendt PET-overflade med en kerne af genanvendt træ. Overfladen er meget holdbar og modstår fingeraftryk, så den er meget nem at rengøre efter dine kulinariske udfoldelser. Når det har tjent dig i mange år i dit køkken, er Avolia derudover 99 % genanvendeligt.

Oplev AVOLIA -– i dit hjem.

clay

61.683,-

AVOLIA –- den perfekte kombination af form og funktion.

clay

61.683,-

Udforsk vores andre køkkendesigns.

Designs