VEDA -- et design, der byder velkommen.

De greb, du vælger til din Veda garderobe, siger meget om din stil. På enkel vis byder de velkommen i din entré.

VEDA

-- dansk design på vejen ind og ud.

Hvis du har brug for nye idéer til din entré, viser Veda dig vej. En entré behøver ikke bare være en mellemstation. Med Veda kan du få en lige så hyggelig stemning i din entré som i din stue – blot med et par af vores smarte løsninger og vores tilgang til klassisk dansk design: funktionalitet kombineret med æstetik i rene, enkle former og farver. 

 

VEDA white

19.538,-

-- skræddersyet til din entré.

Ofte går du bare igennem din entré, tager din jakke på og skynder dig ud af døren uden at lægge mærke til rummet. Men hvorfor ikke lade entréen være en oase, hvor der er plads på bænken til at stille dit termokrus med kaffe, mens du tager sko på? Og sidst på dagen kan Veda entréen være stedet, hvor du slapper af, når du kommer hjem. Sæt dig ned, tag skoene og overtøjet af, og mærk roen sænke sig.

White drawers with black handle

-- Veda til dit bryggers.

Bryggerset er normalt et gennemgangsrum, hvor vi stiller rengøringsmidler og sætter en vask i gang, inden vi går videre til andre rum i huset. Dansk design handler om at gøre funktionalitet smukt, så hvorfor ikke vælge Veda til dit bryggers? 

Find de perfekte greb til dit Veda bryggers

VEDA -- ikke kun til din garderobe.

— -- når du er på udkig efter et stilfuldt, bæredygtigt køkken.

Veda, der fås i fem farver og har en kerne af genanvendt MDF og en overflade af genanvendte PET-flasker, er et fremragende valg til dit køkken.

— -- perfekt til dit bad.

Vælg Veda til alle rum i huset.

Udforsk flere garderober i dansk design

Bestil et møde.

Vi ved nyt køkken, bad eller garderobe er et stort projekt. Og vi vil gerne sikre os, at vi har god tid til at sætte os ind i dit projekt og svare på alle dine spørgsmål. Derfor opfordrer vi dig til at bestille et møde med os, så vi kan høre om dine planer uden afbrydelser. Møder er gratis og uforpligtende og en rigtig god idé, uanset hvor langt du er nået med dit projekt.