— 40 år med mad, familie og minder.

Se alle vores køkken designs

Hvad er du interesseret i?

Jegerinteressereti
,ogjegvilgerne
  • Dansk design — til overraskende lave priser.

   Vores nøje udvalgte kollektion af danske designkøkkener giver dig al den skønhed, funktionalitet og moderne stil, du ønsker, til en overkommelig pris. Vores udvalg af farver – fra klassisk hvid og mosgrøn til grå og sorte nuancer over i naturligt træ – sørger for, at vores køkkener forbliver smukke og tidløse i dit hjem. 

   Se vores køkkendesigns

   green

   57.153,-

  • XL — 15% mere opbevaringsplads end standarden uden ekstra omkostninger for dig.

   Uanset størrelsen på dit køkken er opbevaringsplads altid i høj kurs. Derfor har vi skabt vores XL-skabe. Vores designere og produktionsteam gik sammen og fandt ud af, hvordan vi kan give dig 15% mere opbevaringsplads end standarden uden ekstra omkostninger for dig! Det giver meget mere plads i dit køkken. 

   Få mere at vide om XL og XXL

   dark grey

   68.235,-

  • Bæredygtigt køkkendesign — for os alle.

   Som køkken specialister ved vi, at bruger vi en overflade på vores fronter lavet et tyndt lag plast, så opnår vi en slagfast overflade og samtidig en overflader der ikke ændrer sig over tid. Alle vores farvede fronter er med en overflade lavet af genanvendte vandflasker, hvert år genanvender vi mere end 7 millioner vandflasker til brug i vores produkter. Resultatet er længere levetid for vores køkkener og langt mindre klimapåvirkning under produktionen.

   Få mere at vide om vores bæredygtighedsrejse