Find dit nye køkken, bad eller garderobe hos Kvik i Gentofte og Lyngby

Gør dine køkkendrømme til virkelighed

Find dit nye drømmekøkken, -bad eller -garderobe hos vores butikker i Gentofte og Lyngby. Vores erfarne køkkenkonsulenter er klar til at tage godt imod dig og hjælpe dig med at realisere din vision for det perfekte køkken, bad eller garderobe — noget som vi mener, alle fortjener og har ret til.

Find din nærmeste butik i Gentofte og Lyngby

København Gentofte

Besøg butik

København Lyngby

Besøg butik

Hvad kan vi gøre for dig? 

Vores køkkenkonsulenter i Gentofte og Lyngby går langt for, at du får en gennemgående god oplevelse og ikke mindst den helt rette løsning for dig indenfor køkken, bad og garderobe. Det betyder også, at du hos os altid får rådgivning og vejledning med dine ønsker og behov som omdrejningspunktet. Du kan få hjælp på dine foretrukne præmisser og frit vælge, om du ønsker at booke et møde i butikken, online eller hjemme hos dig selv. 

Vi kæler for detaljerne i hvert design 

Uanset om du drømmer om nyt køkken, bad eller garderobe, er du hos os garanteret gennemført dansk design i høj kvalitet med fokus på bæredygtige materialer. Vi lægger lige vægt på det æstetiske og funktionelle og tilbyder samtidig op til 25 års garanti, så du kan være sikker på at få en løsning, du kan benytte og nyde i mange år frem.  

Hvorfor vælge Kvik? →  

Dansk design til overraskende lave priser 

Et lækkert køkken og bad eller en flot garderobeløsning udført i kvalitetsmaterialer er ikke kun forbeholdt de få. Vi ved, at prisen betyder meget for mange, og derfor har vi sørget for at holde vores lave og gennemskuelige uden at gå på kompromis med design og kvalitet. Du får med andre ord mere for mindre, uanset om du vælger en løsning indenfor køkken, bad eller garderobe hos os. 

Derudover tilbyder vi forskellige finansieringsløsninger til dine behov, så du har de bedste betingelser for at realisere dine køkkendrømme.  

Læs mere om vores lave priser

Hvidt køkken med indbygningsovne og en bordplade af massivt træ