Vi udvider vores udvalg af FSC®-certificerede produkter.

I 2011 var vi en af de første køkkenproducenter, der blev tildelt FSC®-mærket. FSC står for Forest Stewardship Council og er et højt anset, internationalt nonprofit-stempel, der gives for overholdelse af FSC-standarden. FSC er en garanti for ansvarlig fældning af træer og bidrager til at forbedre levevilkårene for lokalbefolkningen i skovområder over hele verden.

I dag er alle vores massive træbordplader og så godt som alle låger fremstillet af FSC-certificeret træ. Det betyder, at når du vælger et af vores køkkener, ved du, at det er fremstillet af ansvarligt fremskaffede materialer.

Ingen ekstra omkostninger for vores kunder.

Vi er en af de største aktører i køkkenbranchen, og vi har et ansvar for at sikre, at vores produkter bliver fremstillet på en måde, der tager hensyn til mennesker og miljø.


Alle vores massive træbordplader er FSC-certificerede, så det var et naturligt valg også at gøre det til standard for lågesortimentet. Dette medfører ingen ekstra omkostninger for vores kunder. Med vores FSC-mærkede produkter tager vi et aktivt skridt i retning af at gøre bæredygtighed til en selvfølge, når man køber køkken, badeværelse eller garderobe.

Få mere at vide om FSC

Vi er blevet tildelt Indeklimamærket.

Vi har været igennem et omfattende testforløb, og vores produkter er blevet tildelt et certifikat hos Dansk Indeklima Mærkning. Det sikrer dig et bedre indeklima, når du vælger os til dit køkken, badeværelse eller din garderobe.

Indeklimamærket stiller krav til produkternes påvirkning af luftkvaliteten og adskiller sig derfor fra miljømærker som Svanemærket, der i højere grad stiller krav til produktionen og bortskaffelsen og i mindre grad stiller krav til produkternes påvirkning af indeklimaet under daglig brug.

Indeklimamærkede produkter er dermed en garanti for, at alle anvendte materialer har gennemgået omfattende tests for afgasning og luftudledning samt irritationsfaktorer.

Læs mere om certificering hos Dansk Indeklima Mærkning

Vil du vide mere om FSC®?

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker mere information om, hvordan vi bruger FSC-certificerede produkter.

Vores kvalitetssikringsafdeling

Laila Holm Pedersen, Kvalitetssikring

Tlf.: +45 20 98 44 20
E-mail: lhp@kvik.com

Repræsentant for Forest Stewardship Counsel

Loa Dalsgaard Worm

Tlf.: 28 78 08 19.
E-mail: loa@fsc.dk