Hos Kvik har vi fokus på bæredygtighed.

Det kan godt være, at Kviks fronter er designet forskelligt – men én ting har fronterne tilfælles, og det er, at de alle er FSC®-certificerede. FSC står for ”Forest Stewardship Council®” – en global certificering der har opbakning fra grønne og sociale organisationer, der samarbejder om bæredygtig skovdrift med respekt for økonomiske, sociale samt naturmæssige interesser.

Med vores FSC-mærkede produkter tager vi et aktivt skridt i retning af at gøre bæredygtighed til en selvfølge, når man køber et nyt køkken, badeværelse eller garderobe.

Design fremstillet med omtanke for den næste generation.

Det kræver blot et enkelt blik eller en enkelt berøring, før du er overbevist over, hvorfor så mange stadig vælger massivt træ, når de skal købe et nyt køkken.

Massivt træ har et varmere og mere naturligt udtryk end noget andet materiale. Og så kan du samtidig glæde dig over, at hvert eneste træstykke i din bordplade kommer fra FSC-certificerede skovbrug. Det sikrer optimal beskyttelse af både plante- og dyrelivet, og der plantes nye træer i mindst samme tempo, som de voksne træer fældes – og skovarbejderne får samtidig en fair løn og arbejder under sikre arbejdsforhold.

Få mere at vide om FSC

Vi er blevet tildelt Indeklimamærket.

Vi har været igennem et omfattende testforløb, og vores produkter er blevet tildelt et certifikat hos Dansk Indeklima Mærkning. Det sikrer dig et bedre indeklima, når du vælger os til dit køkken, badeværelse eller din garderobe.

Indeklimamærket stiller krav til produkternes påvirkning af luftkvaliteten og adskiller sig derfor fra miljømærker som Svanemærket, der i højere grad stiller krav til produktionen og bortskaffelsen og i mindre grad stiller krav til produkternes påvirkning af indeklimaet under daglig brug.

Indeklimamærkede produkter er dermed en garanti for, at alle anvendte materialer har gennemgået omfattende tests for afgasning og luftudledning samt irritationsfaktorer.

Læs mere om certificering hos Dansk Indeklima Mærkning

Vil du vide mere om FSC®?

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker mere information om, hvordan vi bruger FSC-certificerede produkter.

Vores kvalitetssikringsafdeling

Dennis Frank Brokholm, Kvalitetssikring

Tlf.: +45 20 98 44 12
E-mail: dbr@kvik.com

Repræsentant for Forest Stewardship Counsel

Loa Dalsgaard Worm

Tlf.: 28 78 08 19.
E-mail: loa@fsc.dk