Hos Kvik har vi fokus på bæredygtighed.

Kviks fronter kan have forskelligt design, men de har én ting til fælles - de er alle fremstillet af certificeret træ og andre kontrollerede materialer. Vi bruger to forskellige globale certificeringsorganer, FSC® og PEFC™, som arbejder for at fremme en miljømæssigt hensigtsmæssig, socialt gavnlig og økonomisk levedygtig forvaltning af verdens skove.

Med vores certificerede produkter tager vi et aktivt skridt i retning af at gøre bæredygtighed til en selvfølge, når du køber køkken, bad eller garderobe.

Design fremstillet med omtanke for den næste generation.

Det kræver blot et enkelt blik eller en enkelt berøring, før du er overbevist over, hvorfor så mange stadig vælger massivt træ, når de skal købe et nyt køkken.

Massivt træ har et varmere og mere naturligt udtryk end noget andet materiale. Og så kan du samtidig glæde dig over, at hvert eneste træstykke i din bordplade kommer fra certificeret skovbrug. Det sikrer optimal beskyttelse af både plante- og dyrelivet, og der plantes nye træer i mindst samme tempo, som de voksne træer fældes – og skovarbejderne får samtidig en fair løn og arbejder under sikre arbejdsforhold.

Vi er blevet tildelt Indeklimamærket.

Vi har været igennem et omfattende testforløb, og vores produkter er blevet tildelt et certifikat hos Dansk Indeklima Mærkning. Det sikrer dig et bedre indeklima, når du vælger os til dit køkken, badeværelse eller din garderobe.

Indeklimamærket stiller krav til produkternes påvirkning af luftkvaliteten og adskiller sig derfor fra miljømærker som Svanemærket, der i højere grad stiller krav til produktionen og bortskaffelsen og i mindre grad stiller krav til produkternes påvirkning af indeklimaet under daglig brug.

Indeklimamærkede produkter er dermed en garanti for, at alle anvendte materialer har gennemgået omfattende tests for afgasning og luftudledning samt irritationsfaktorer.

Læs mere om certificering hos Dansk Indeklima Mærkning

Vil du vide mere om FSC®?

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker mere information om, hvordan vi bruger FSC-certificerede produkter.

Vores kvalitetssikringsafdeling

Dennis Frank Brokholm, Kvalitetssikring

Tlf.: +45 20 98 44 12
E-mail: dbr@kvik.com

Repræsentant for Forest Stewardship Counsel

Loa Dalsgaard Worm

Tlf.: 28 78 08 19.
E-mail: loa@fsc.dk